Hoe om te schakelen naar een externe monitor op een Dell Laptop

Uw Dell-laptop is voorzien van een grafische kaart adapter poort direct ingebouwd in het moederbord. U kunt de poort gebruiken om de laptop aan te sluiten op een extern apparaat, die nuttig zijn voor het weergeven van beelden op uw computer naar een groter publiek kan zijn. Zodra u het juiste type kabel voor de poort van uw laptop, is het een eenvoudig proces om te schakelen tussen de displays. Alle Dell-laptops komen uit de fabriek met een functie waarmee u schakelen tussen beeldschermen door het indrukken van twee toetsen op het toetsenbord.

instructies

1 Controleer of uw specifieke Dell laptop model heeft een S-Video-poort, VGA-poort of DVI-poort. Controleer de poorten aan de achterkant van het externe apparaat waarmee u verbinding wilt maken, zoals een LCD-monitor of televisie, en erachter te komen welk type poort het gebruikt.

2 Het verwerven van een overeenkomstige kabel. Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op de poort op de Dell-laptop en het andere uiteinde op de poort op de externe monitor.

3 Druk op de "FN" toetsen "F8" op hetzelfde moment om het display over te schakelen naar de externe monitor. Druk op de toetsen samen een tweede keer om uw computerscherm op de externe monitor en de laptop LCD-scherm op hetzelfde moment te laten zien.

4 Druk op de toetsen een derde keer om terug te schakelen naar het weergeven van beelden alleen op de Dell-laptop LCD-scherm.

5 Open het menu Start als de "FN" en "F8" keyboard combinatie is veranderd en je niet meer weet dat de juiste combinatie. Klik op 'Configuratiescherm' en selecteer 'persoonlijke voorkeur aanpassen. "

6 Klik op 'Weergave-opties. " Selecteer "Identificeren Monitors" om de externe monitor te lokaliseren. Klik op het drop-down menu en kies de externe monitor om de weergave te schakelen.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Windows XP in plaats van Windows Vista, hoeft u niet op "Personalisatie" kies eerst. Kies gewoon "Display" in het menu "Control Panel".