Hoe om uw computer sneller op de Games Make

Hoe om uw computer sneller op de Games Make


Als je een gamer bent, moet je een snelle computer te hebben. Video games opeten veel geheugen en systeembronnen, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw computer is aan de taak. Het nemen van de tijd om te upgraden en optimaliseren van uw computer voor gaming zal je games draaien soepeler en helpen u meer uit uw favoriete hobby te krijgen.

instructies

1 Controleer de hoeveelheid geheugen die op uw computer is geïnstalleerd door rechts te klikken op het pictogram "My Computer" en kies "Eigenschappen" in het menu. Klik op het tabblad 'Algemeen' en noteer de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen. Als uw computer heeft minder dan 1 GB tot 2 GB geheugen, kan het waarschijnlijk profiteren van een upgrade.

2 Log in op het internet en gebruik maken van een online geheugen configuratie tool. Voer het merk en model van uw computer en noteer het onderdeelnummer voor het geheugen die u nodig hebt.

3 Verwijder de schroef aan de achterkant van de computer en verwijder de pc-behuizing. Zoek de uitbreiding van het geheugen slots op het moederbord, en druk voorzichtig maar stevig op de geheugenmodules om ze op hun plaats te zetten. Zorg ervoor dat de klemmetjes komen en houdt het geheugen op zijn plaats.

4 Koop een dedicated videokaart voor uw computer in plaats van te vertrouwen op de ene ingebouwd in het moederbord. Kijk voor een video kaart met minimaal 256 MB on-board geheugen --- 512 MB of meer geheugen is nog beter.

5 Zoek de uitbreidingskaarten in de computer. Deze kaarten bevinden zich aan de achterzijde van de computer, meestal aan de linkerkant van de behuizing. Plaats de nieuwe videokaart in een vrije uitbreidingssleuf en bevestig het met een schroef. Vervang het geval van de computer als u klaar bent.