Hoe te adresstickers verdienen met een HP Printer 4240

Hoe te adresstickers verdienen met een HP Printer 4240


Het schrijven van uw retouradres in de linker bovenhoek van elke uitnodiging, rekening of document dat u mailen kan vermoeiend en tijdrovend geworden. Als je mail een groot aantal enveloppen per maand, week of dag, kunt u tijd besparen door het maken van adresetiketten, en als je een HP printer 4240, kunt u nog meer tijd dankzij de printer & rsquo te redden,, snelheid s bij het afdrukken. Met de juiste software, kunt u het adres labels te maken en af ​​te drukken met de HP 4240 printer.

instructies

1 Open Microsoft Word, klikt u op de & ldquo; Microsoft Office & rdquo; -knop en vervolgens op & ldquo;. Opties voor Word & rdquo; Click & ldquo; geavanceerde & rdquo; en typ uw retouradres in de & ldquo; Postadres & rdquo; tekstvak eronder gelegen & ldquo; Algemeen & rdquo.; Click & ldquo;. OK & rdquo;

2 Klik op de & ldquo; Mailings & rdquo; tab en klik vervolgens op & ldquo; Labels & rdquo; binnen de & ldquo; Create & rdquo; sectie. Controleer de & ldquo; Met adresstickers & rdquo; vakje. Click & ldquo; Options, & rdquo; lancering van de & ldquo; Label Opties & rdquo; venster en selecteer het type van de printer die u gebruikt om uw labels af te drukken, de leverancier die uw label platen geproduceerd en vervolgens het nummer dat overeenkomt met de vermeld op uw pakket van etiketvellen nummer (dit nummer geeft aan hoeveel labels kunnen worden afgedrukt op één label sheet, bijvoorbeeld 30 per pagina).

3 Open de lade om uw HP 4240 en laad het met het aantal vellen met etiketten die u nodig hebt om je adres etiketten af ​​te drukken. Druk op de sneltoets & ldquo; Ctrl & rdquo; + & Ldquo; P & rdquo; om te veroorzaken het venster afdruk om pop-up op het scherm. Selecteer het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken en klik vervolgens op & ldquo;. Print & rdquo;

Hints

  • Als u een afbeelding in te voegen op uw terugkeer adreslabel, plaatst u uw cursor waar u wilt dat de afbeelding wordt weergegeven en klik vervolgens op het tabblad Invoegen en selecteer & ldquo; Beeld & rdquo; of "Illustraties & rdquo;. Dubbelklik op de afbeelding die u wilt toevoegen en maak er een nette en tweak het beeld als dat nodig is.
  • Raak de inkt niet aan op het etiket papier totdat het volledig droog is, omdat je de inkt kan vlekken.