Hoe het opzetten van draadloos internet met een Linksys

Hoe het opzetten van draadloos internet met een Linksys


Het opzetten van een draadloze internetverbinding op een Linksys router is een kwestie van aansluiten van een kabel en het inschakelen van de Wi-Fi-antenne op uw computer. Sommige mensen denken dat een computer technicus is vereist voor een dergelijke setup, maar een computer of netwerk beginner kan de basis draadloze verbindingen die nodig zijn op het internet te halen. Met een draadloze verbinding, bent u in staat om uw huis te zwerven zonder vastgebonden aan een kabel. Dit maakt het surfen op het internet een veel meer plezierige ervaring.

instructies

1 Sluit een Cat5 Internet kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van uw Internet modem. Sluit het andere uiteinde van de Cat5-kabel aan op de WAN-poort aan de achterzijde van de Linksys router. De WAN-poort wordt aangeduid met "Internet."

2 Steek de stroomadapter stekker in het stopcontact poort aan de achterzijde van de router. Deze bevoegdheden van de router automatisch omdat de router niet beschikt over een uit-schakelaar. Laat de "Wireless" lampje aan de voorzijde van de Linksys router tijd te verlichten voordat u naar de volgende stap. Wanneer het licht brandt, is de router uitzendt Wi-Fi-signaal.

3 Zoek het Wi-Fi-pictogram in het gereedschap lade gelegen in de lagere rechter scherm van uw computer. Het pictogram ziet eruit als signaal bars en de kleur is rood of groen. Dubbelklik op het pictogram om de Wi-Fi-wizard Windows te starten.

4 Inspecteer de linker en de hoek drop-down box op het scherm Wizard. Wijzig de drop-down menu op "WIFI ON" als de box leest momenteel "WIFI Off." Eenmaal ingeschakeld, zodat de Wizard tijd om alle draadloze netwerken te vinden in uw omgeving.

5 Selecteer uw draadloze netwerk door erop te klikken zodra het opduikt in de lijst. Klik op "Connect" om een ​​draadloze internetverbinding op de computer vast te stellen.

6 Klik op "Save Network" om uw computer automatisch verbinding met de router tijdens de daaropvolgende surfen op internet sessies.