Hoe kan ik een All Pick in One Printer

Hoe kan ik een All Pick in One Printer


All in one printers - ook wel bekend als multifunctionele printers - toestaan ​​om meerdere taken gebruik te maken van slechts één apparaat, in plaats van verschillende bereiken. Dit bespaart u energie en geld op de lange termijn. Je moet bepaalde factoren af ​​te wegen alvorens de aankoop van een all in one printer, met inbegrip van wat uw wensen zijn, wat uw budget is en hoeveel vrije ruimte je hebt in uw huis of kantoor.

weet Needs

Voordat u een aankoop all in one printer, maakt u een overzicht van de functies en eigenschappen die u wenst. Bijvoorbeeld, als je werkt vanuit huis en de noodzaak om juridische documenten per fax op een regelmatige basis, zorg ervoor dat de printer beschikt over een faxapparaat ingebouwd. Scanning kunt u kopieën van de documenten en bestanden die u waarde te creëren. Als u gebruik maakt van meerdere computers - of het werken in een omgeving met meerdere computers - zorg ervoor dat de all in one printer heeft draadloze connectiviteit. Hierdoor kan de printer worden gedeeld tussen alle computers. Nooit betalen voor functies die u hebt geen intenties van het gebruik. Als je nog nooit een fax in je leven hebt gestuurd, kans groot dat u niet beschikt over een faxapparaat ingebouwd in de printer nodig.

Test Run

Bij het kiezen van een all in one printer, doe je huiswerk van tevoren. Als u iemand die een all in one printer heeft - zoals een vriend, familielid, of zakenpartner - hebben ze uitleg over de onderdelen die zijn geïnstalleerd. Controleer de resolutie van gescande foto's om te zien hoe scherp - of vaag - ze blijken. Informeer u over de installatieprocedure om te bepalen hoe moeilijk van een proces is. Onderzoek de grootte van het apparaat ten opzichte van de vrije ruimte die u in uw kantoor aan huis of werkplek. Probeer af te drukken of kopiëren van een document om te horen hoe luid de apparatuur werkt.

Snelheid

All in one printers werken met verschillende snelheden als het gaat om het maken van kopieën of scans. Bijvoorbeeld, de HP Officejet Pro L7780 duurt vier minuten voor het scannen en afdrukken van een 8x10 kleur beeld, terwijl de Canon Pixma MX700 duurt twee minuten te scannen en af ​​te drukken een 8x10 kleurenbeeld. Document printsnelheden kunnen ook variëren. De Kodak EasyShare 5300 duurt 90 seconden om een ​​8x10 zwart-wit documenten af ​​te drukken, terwijl de Lexmark X6570 neemt slechts 47 seconden nodig om hetzelfde type document af te drukken. De afdruksnelheid is belangrijk als je wilt afdrukken, scannen of meerdere documenten kopiëren in een korte tijd.

Milieu

Een all in one printer is al milieuvriendelijker dan de aanschaf van meerdere apparaten afzonderlijk. Deze apparaten energie te besparen en daardoor lagere uitstoot van kooldioxide op aarde. Echter, sommige modellen zijn zelfs nog aardig voor onze omgeving dan anderen, vooral Energy Star-modellen. Printers die Energy Star zijn gekwalificeerd hebben bereikt of overtroffen de EPA en het Amerikaanse Department of Energy richtlijnen met betrekking tot energie-efficiëntie. Kijk voor all in one printers die zijn gelabeld Energy Star gekwalificeerd.