Hoe maak je een webpagina tabel converteren naar een Excel-spreadsheet

Eén van de voordelen van het gebruik van Microsoft Excel is dat je het kunt gebruiken om te analyseren, te sorteren en te formatteren vele soorten data. Als er een lijst met gegevens of tekst op een webpagina die u wilt analyseren of te regelen, kunt u die tabel rechtstreeks in uw Excel-werkblad importeren. Het is niet ingewikkeld om te leren hoe je een webpagina tafel om te zetten in uw spreadsheet op basis van de versie van Excel die u gebruikt.

instructies

Hoe maak je een webpagina tabel converteren naar een Excel 2003-spreadsheet

1 Open het Excel-werkblad waarin u naar de webpagina tafel te importeren. Ga naar het menu "Data", ga naar "Externe gegevens importeren" en selecteer "Nieuwe Web Query." Het venster "Nieuwe Web Query" wordt geopend.

2 Typ of plak de webpagina adres in het "Address" bar en klik op "Go". De webpagina wordt geopend in het dialoogvenster met pijlen aan de linkerkant van elke beschikbare tafel.

3 Klik op de pijl naast de tabel die u wilt converteren van de webpagina om uw Excel-spreadsheet.

4 Klik op de knop "Importeren". De "Gegevens importeren" dialoog wordt geopend. Onder 'Where Do You Wanna de Data Put, "select" Bestaande werkblad "en klik op" OK. "

5 Wacht terwijl Excel de tabel converteert naar uw werkblad. Wijzig de tafel en uw wijzigingen op te slaan als gewenst.

Hoe maak je een webpagina tabel converteren naar een spreadsheet Excel 2007 of 2010

6 Open het Excel-werkblad waarin u naar de webpagina tafel te importeren. Ga naar het tabblad "Data".

7 Klik op "From Web" in de "Externe gegevens ophalen" groep. Het venster "Nieuwe Web Query" wordt geopend.

8 Voer of plak de webpagina adres in het "Address" bar. Het adres mag maximaal 255 tekens bevatten. Klik op "Go" om te navigeren naar de webpagina.

9 Klik op het pijltje naast de tabel die u wilt converteren naar uw spreadsheet of klik op de pijl in de linkerbovenhoek van het venster om de hele webpagina te importeren. Als u geen pijlen zien op de webpagina, klikt u op de knop "Show Icons" op de "Nieuwe Web Query" werkbalk.

10 Klik op de knop 'Importeren' en Excel zal de webpagina tafel om te zetten in uw werkblad.