Hoe maak ik Yahoo! Mijn standaard e-mailprogramma?

Hoe maak ik Yahoo! Mijn standaard e-mailprogramma?


Wanneer u Yahoo! Mail instellen als standaard e-mailprogramma, zal het automatisch openen elke keer als u klikt op een e-mail link naar iemand een e-mail te sturen. Deze functie werkt alleen voor Internet Explorer. Volgens Yahoo !, mensen die willen profiteren van deze e-mail instelling moet eerst downloaden Yahoo! Toolbar versie 7.2 of hoger. Het helpt u niet alleen uw standaard e-mailprogramma te stellen, maar het helpt je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, weer en nog veel meer.

instructies

1 Start Internet Explorer en ga naar de Yahoo! Toolbar-pagina (zie bronnen). Klik op de knop "Nu downloaden" om te beginnen met het downloaden van de toolbar op uw computer.

2 Selecteer het selectievakje naast "de Yahoo! Mail Plug-in installeren en maak Yahoo! Mail Mijn Standaard mailprovider." Selecteer "Ik ga akkoord" zodra u de Yahoo! servicevoorwaarden en het privacybeleid hebt gelezen. Zodra u & # 039; voor Internet Explorer, you & # 039 heb geïnstalleerd Yahoo! Toolbar; ve automatisch Yahoo! Mail naar uw computer & # 039 toegevoegd; s lijst met e-mailprogramma's.

3 Klik op het menu "Start" in de linkerbenedenhoek van het computerscherm. Selecteer 'Configuratiescherm' en selecteer 'Internet-opties. " Dit zal het dialoogvenster Eigenschappen voor Internet te genereren.

4 Selecteer het tabblad 'Programma's' en selecteer "Yahoo! Mail" van het e-pull-down lijst. Klik op de knop "OK" om de wijzigingen op en af ​​te sluiten uit het dialoogvenster Eigenschappen voor Internet op te slaan. Yahoo! Mail is nu ingesteld als uw standaard e-mailtoepassing.