Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak

Tri-fold brochures kan een uitstekend hulpmiddel voor het verkrijgen van informatie aan mensen in een gemakkelijk te gebruiken, in het oog springende manier. Ze passen in enveloppen gemakkelijk lezen als standaard boeken, en past in de meeste zakken. Adobe heeft grote programma's voor het maken van tri-voudige brochures. De meest voorkomende Adobe design tool is Photoshop. Door het creëren van twee Photoshop-documenten, kunt u een prachtige brochure ontwerp te maken.

instructies

1 Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak


Open Photoshop. Stel het papierformaat. Als u het creëren brochure op standaard brief formaat brochure, voer 11 met 8,5.

2 Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak


Opzetten van de eerste brochure pagina. Dubbelklik op de achtergrond laag. Sleep gidsen rond de rand van het document om de marges in te stellen. Stel vervolgens gidsen op de posities waar je naartoe gaat om de brochure te vouwen. Bijvoorbeeld voor een tri-fold brochure met 1/4-inch goten, stelt de gidsen op 3,6 inch, 3,85 inch, 7,15 inch en 7,4 inch. Label elke afdeling als volgt: Inside, Back Cover, Front Cover. Selecteer de "New Layer Group" icoon van de "Layer" palet en sleep deze labels in deze groep. Sla het bestand op als Outside.psd.

3 Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak


Open "Outside.psd." Selecteer "Beeld> Rotate Canvas> spiegelen Canvas Horizontaal." Selecteer het label groep. Klik met de rechtermuisknop en kies "Horizontaal spiegelen." Vervang de labels met het volgende: Binnen Verlaten Comité, Inside Midden-Panel, Inside Right Panel. Sla het bestand op als Inside.psd. Heropenen "Outside.psd."

4 Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak


Het ontwerp van de brochure. Selecteer het label groep laag en de dekking te verlagen tot minder dan 50% om het gemakkelijker maken om de brochure te ontwerpen terwijl je je prompts zichtbaar.

5 Hoe maak je een Tri-Fold Brochure in Photoshop Maak


Als de brochure is bedoeld, klikt u op het oog naast het label laaggroep tot die groep onzichtbaar te maken. Bewaar beide delen van de brochure. Print de eerste photoshop document. Vervang vervolgens de pagina in de printer, zodat deze wordt afgedrukt op de achterkant van de pagina. Opmerking: U kunt de richting van de printer te testen voordat het afdrukken van de brochure.

Hints

  • U kunt een aantal brochure templates online te vinden om de stappen 1 en 2 te elimineren.