Hoe te Vocals verwijderen uit een Song Download

De vocale gedeelte van stereo nummers vaak hetzelfde op zowel de rechter en linker kanalen. De gelijkmatige verdeling van de zang over beide kanalen geeft de zang een centreren effect. Door het inverteren van een van de kanalen en mengen met het andere kanaal kan vocaal worden geannuleerd mate - dit proces wordt de naam "karaoke effect." Zang van een gedownloade nummer te verwijderen, zijn er verschillende hulpprogramma's gebruiken om de karaoke-effect van toepassing op de songs.

instructies

1 Gebruik het internet om een ​​gratis exemplaar van de Karaoke Anything downloaden! programma om zang uit songs verwijderen. Karaoke Anything! tijdelijk voegt de karaoke-effect om de nummers te vocalen van hen te verwijderen. Laad de songs in het programma en druk op de knop van de hulpprogramma's "Play". Pas de sterkte van de karaoke-effect met Karaoke Anything! 'S "Karaoke Effect" slider. Het programma ondersteunt ook audio-cd.

2 Download gratis exemplaar van Audacity de zang van songs handmatig te verwijderen. Gebruik Audacity track tools om de karaoke-effect handmatig toepassen. Gebruik de "Split Track" functie, die is gevonden in het menu van de track, de stereo-nummers in twee afzonderlijke tracks splitsen. Gebruik de "Omkeren" optie in het menu "Effecten", op het juiste spoor. En dan gebruik maken van de 'Mono' functie in de menu's van de beide tracks. En na het aanbrengen van de karaoke-effect naar het lied, gebruikt u de optie van Audacity "Export" om het op te slaan.

3 Download een gratis exemplaar van AnalogX Vocal Remover om de vocale uit songs verwijderen. Vocal Remover is een plug-in die kan worden toegevoegd aan zowat elke muziek programma dat Virtual Studio Technology, VST, plug-ins ondersteunen. Net als andere vocale software verwijderen, Vocal Remover maakt gebruik van de karaoke effect zang van songs te verwijderen. Laat de Vocal Remover DLL-bestand in de map van de muziekprogramma's plug-ins om AnalogX installeren.