Hoe maak je een draadloze wachtwoord voor Qwest High Speed ​​Internet Krijg

Hoe maak je een draadloze wachtwoord voor Qwest High Speed ​​Internet Krijg


Wanneer u uw Qwest high-speed internet, een deel van de set-up proces omvat de beslissing al dan niet om uw draadloze netwerk uit te rusten met een wachtwoord. Als u ervoor kiest niet te doen, zult u niet hoeft in te voeren voordat u inlogt op het internet - maar geen van beiden wil iemand anders. Als je niet beslissen om een ​​wachtwoord te gebruiken, of als u niet instellen van uw huidige account en wil om het te veranderen, kunt u dat gemakkelijk doen.

instructies

1 Bel de klantenservice telefoonnummer vermeld op uw factuur. Als je het kan vermijden, doen geen afbreuk aan de reguliere Qwest nummer of de algemene hulplijn. Bel het lokale nummer of vermeld op uw maandelijkse verklaring nummer.

2 Leg hen de situatie. Zij zal u naar deze online op te lossen. Om dit te doen, zullen ze je een numeriek adres in te typen in de adresbalk van uw browser te geven. Dit zal het adres voor de opzet van het programma voor het type modem u gebruikt.

3 Typ het adres in een webbrowser en klik op "Go" of "Ok" of druk op "Enter." De browser zal u naar een set-up scherm voor uw modem en uw verbinding. Volg de instructies op de telefoon om een ​​wachtwoord te installeren. Elk scherm is anders, afhankelijk van uw modem en op uw lokale Qwest bedrijf. Echter, er is meestal een sectie "Basic Set Up" dat vraagt ​​of u een wachtwoord wilt.

Hints

  • Mogelijk moet u een wachtwoord toegewezen door eerst uw provider in te voeren, en de te volgen stappen om het te veranderen in iets wat je kunt onthouden. Als dit het geval is, zal de klantenservice persoon aan de telefoon vertellen wat je moet doen.