Hoe te kopiëren Stills uit een film

Hoe te kopiëren Stills uit een film


Een film die is opgebouwd uit een reeks stilstaande frames aan elkaar geregen en speelde snel om beweging te simuleren. U kunt uw favoriete foto's uit een film te trekken op verschillende manieren: met behulp van een programma, grijpen een screenshot of verwerking van de video in een editing programma. Blijf op de rechterkant van de wet, maar: DVD's met copyright bescherming niet distributie van stilstaande beelden mogelijk te maken.

instructies

screenshot

1 Laad de film op uw computer en beginnen met spelen.

2 Naar het gedeelte van de film die het gewenste frame. U kunt beeld voor beeld met behulp van de vooraf kader knop in de film speler (vaak ziet eruit als een pijl met een verticale lijn voor het).

3 Druk op de "Print Screen" toets op het toetsenbord (aan de linkerkant van het toetsenbord).

4 Laad Microsoft Paint door te klikken op Start - & gt; Programma's - & gt; Accessoires - & gt; Entertainment - & gt; Paint.

5 Klik op Bewerken - & gt; Plakken om de schermafbeelding in Paint te plakken. afbeelding op te slaan als een beeldbestand op uw computer voor het kopiëren.

PowerDVD

6 Download en PowerDVD 7 te installeren op uw computer. Deze veelzijdige DVD-playing software kan andere filmformaten af ​​te spelen. Laad de film met PowerDVD.

7 Druk op 'Ctrl + C "op het toetsenbord en klik op het tabblad" Advanced "in het pop-up venster.

8 Klik op het tabblad "Capture", die een venster zal brengen waarin u wordt gevraagd een doelmap voor de schermafbeeldingen te kiezen. Selecteer de map en druk op "OK."

9 Bekijk de film tot u het gewenste frame te bereiken. Op het frame, klik op de "Capture" knop in het controlepaneel. Het frame wordt automatisch opgeslagen in het vooraf geselecteerde map.

Windows Movie Maker

10 Laad de film in Windows Movie Maker. Als de film op een DVD, kunt u de DVD in de Explorer-venster te openen en sleep het bestand met de extensie VOB op uw computer. Merk op dat dit zal niet werken voor auteursrechtelijk beschermde films. Zodra het bestand is op uw computer, klikt u op de bestandsnaam en verander de uitbreiding van VOB naar MPG. Laden in Window Movie Maker.

11 Bekijk de video totdat het frame dat u wilt grijpen. Navigeren rond dat gebied met behulp van de Frame Advance-knop in de tijdlijn (onderaan het scherm).

12 Klik op "Tools - & gt; Take Foto van Voorbeeld." Sla het image-bestand op uw computer.