Hoe te Ongedaan maken in Opera TurboOpera Turbo levert een compressie optie voor sneller laden van pagina's op tragere internetverbindingen. De datacompressie versnelt browser prestaties op langzamere netwerken, tethered mobiele telefoons, tijdens de piek gebruik tijden, op drukke Wi-Fi-hotspots en inbelverbindingen. Opera Turbo heeft een automatische instelling, zodat u kunt toestaan ‚Äč‚ÄčOpera turbo automatisch in werking treden wanneer uw verbinding vertraagt. Twee ongedaan opties werken in Opera Turbo voor het ongedaan maken van uw meest recente actie. Met de release van Opera 11 2010, Opera mits een undo-functie voor het heropenen van een gesloten onlangs gesloten tabbladen.

instructies

1 Klik op de menuknop Opera op de linker bovenhoek van de browser. Dit onthult een drop-down menu van Opera opties.

2 Klik op "Pagina" op het drop-down menu. Dit opent de pagina menu.

3 Selecteer 'Undo' op de pagina met menu. Dit zal ongedaan maken van de meest recente actie, zoals het herstel van de meest recent verwijderde tekst in een veld, e-mail of document.

4 Gebruik de sneltoets "Ctrl" + "Z" als een alternatieve methode om de undo-functie in Opera turbo gebruiken.

5 Ongedaan maken van een gesloten tabblad door te klikken op het pictogram "prullenbak" in de rechterbovenhoek van de Opera-browser. Klik op het tabblad dat u wilt heropenen. Dit herstelt de tab. U kunt ook op 'Ctrl' + 'Shift' + "T" om het laatste tabblad gesloten heropenen.

Hints

  • Andere nuttige sneltoetsen die werken in Opera Turbo bevatten "Ctrl" + "A" om alle van een pagina te selecteren, "Ctrl" + "C" om de geselecteerde tekst of element te snijden, "Ctrl" + "P" om te plakken de geselecteerde materiaal "CTRL" + "X" naar het geselecteerde materiaal te snijden. Voor redo, druk "Ctrl" + "Y."
  • Om de Opera Turbo indicator te bekijken, klikt u op "werkbalken" in het menu Opera en selecteer "statusbalk." Dit toont het pictogram Opera Turbo. Door te klikken op dit icoon kunt u Opera Turbo configureren. Zet turbo modus in of uit of hou het op de automatische.
  • Als u een snelle internetverbinding, zal turbo niet uw browser snelheid te verhogen.
  • Als u klikt op "Clear lijst van gesloten tabs" aan de bovenkant van de gesloten tabbladen menu's, zult u niet in staat zijn om die tabbladen te heropenen. De gesloten tabbladen menu wordt geopend wanneer u op de prullenbak aan de rechterbovenhoek van de Opera.