Hoe zet ik Lotus Word Pro naar MS Word?

Hoe zet ik Lotus Word Pro naar MS Word?


Lotus Word Pro is een tekstverwerkingsprogramma gemaakt door IBM. Het programma was ooit een belangrijke concurrent voor Word applicatie van Microsoft. Echter, in de afgelopen jaren is het aantal gebruikers van de software is gestaag gedaald als Microsoft Word heeft ontpopt als de dominante tekstverwerker voor Windows-gebruikers.

Als u migreert van Lotus Word Pro naar Microsoft Word, hebt u waarschijnlijk een aantal Word Pro-bestanden die u wilt importeren en te gebruiken in MS Word. Hoewel je niet Word Pro-bestanden (.LWP-bestanden) direct kunt openen in Word, kunt u deze omzetten in Word Pro en open ze in de Microsoft-toepassing. Als u niet beschikt over Lotus Word Pro geïnstalleerd op uw computer niet meer, kun je omzetten met de hulp van een Lotus Word Pro-document bekijken tool.

instructies

Converteren Document Met behulp van Lotus Word Pro

1 Start de Lotus Word Pro-toepassing en het bestand dat u wilt converteren voor gebruik in Microsoft Word te openen.

2 Klik op de "File" optie op de menubalk en dan op de "Opslaan als" optie.

3 Klik op de pijl in de "List Files of Type" drop-down box. Scroll naar beneden naar de MS "Word voor Windows 6.0 (.doc)" optie en selecteer het. Klik op de knop "OK". Je kunt het ook opslaan als een "Rich Text Bestand (.rtf)"; Echter, Word 6.0-bestanden te behouden meer opmaakopties tijdens het conversieproces.

4 Open de pas bekeerde Word 6.0 of Rich Text Format-bestand in Microsoft Word. Wijzigingen aanbrengen in de opmaak of de tekst als nodig en sla het document op.

Converteren Document Zonder Lotus Word Pro

5 Het verkrijgen van een Lotus Word Pro-document bekijken van gereedschap (zie bronnen).

6 Open het Word Pro-bestand met behulp van dit hulpprogramma.

7 Kopieer de gehele inhoud van het document met behulp van de functie "Copy" (Ctrl + "C").

8 Open een nieuw MS Word-document.

9 Plak alle inhoud die u hebt gekopieerd naar een nieuwe MS Word bestand met de "plakken" functie (Ctrl + "V") en opslaan.