Wat is PC2 Memory Compatibiliteit?

Wat is PC2 Memory Compatibiliteit?


PC2 wordt algemeen gebruikt als afkorting voor dubbele gegevenssnelheid twee of DDR2, een bepaald type geheugen. Binnen dit type bestaan ​​vele subcategorieën die de specifieke snelheid en capaciteit van een bepaalde indeling DDR2 duiden.

Betekenis

Computers hebben specifieke geheugen eisen en specificaties op basis van het computermodel. Als uw computer vereist DDR2-geheugen, wil je op zoek naar iets met PC2 in de titel van uw zoektocht naar een compatibele RAM upgrade te starten.

Na Numbers

De PC2 afkorting wordt meestal gevolgd door een ander nummer dat de snelheid van het RAM-geheugen in megabytes per seconde (MB / s) classificeert. Dus PC2-6400 kan maximaal 6400 MB aan gegevens over te dragen in een seconde. Hoe hoger het getal na PC2, hoe sneller het geheugen neigt.

overwegingen

DDR2 geheugen is niet compatibel met DDR of DDR3 vaak eveneens afgekort als PC en PC3 wanneer naar het geheugennamen en specificaties. Hoewel u misschien in staat zijn om PC2-8500 DDR2 RAM-geheugen in uw systeem is ontworpen voor PC2-4200 DDR2, zal het alleen werken op de lagere snelheid, volgens de website Crucial.com.