How to Get Rid van "Press Escape to Exit Full Screen Mode" Message

How to Get Rid van "Press Escape to Exit Full Screen Mode" Message


Bij het afspelen van video-inhoud in uw browser, de "Press Escape To Exit Full Screen Mode" melding wordt gedurende een paar seconden als u het volledige scherm te activeren. Hoewel er geen manier om dit bericht niet wordt weergegeven, kan worden voorkomen door de video te onderbreken totdat de berichten verdwijnt. Normaal gesproken duurt het slechts een paar seconden tot het bericht verdwijnt, maar soms kan het bericht op het scherm voor onbepaalde tijd blijven - en dat is nogal vervelend wanneer het proberen om de video te bekijken. De enige manier om zich te ontdoen van het bericht als dit gebeurt consequent is om uw Flash Player instellingen aan te passen.

instructies

1 Open de Flash Player Global Storage Settings Panel (link in Resources) en sleep de schuifknop op "100 KB" (de derde markering op de schaal) als dit nog niet is ingesteld op deze waarde.

2 Klik op het selectievakje naast "Sta derden Flash-inhoud om gegevens op te slaan op uw computer" als het niet al actief is.

3 Klik op het tabblad 'Website Storage Settings "en selecteer" Verwijder alle sites "om de Flash Player-cache te wissen.

4 Selecteer "Bevestig" en vervolgens een video af te spelen in full-screen modus om de resultaten te testen.

Hints

  • Opnieuw alle stappen, maar zet de schuifknop op "1 MB" (de vierde markering op de schaal) als het bericht nog steeds niet weg te gaan bij het afspelen van video's in full-screen modus.