Hoe bouw je een PC Fan

Hoe bouw je een PC Fan


Computer fans zijn essentieel voor computer-functie. Veel elektronica produceren warmte als functioneren, en computers zijn geen uitzondering. Dit kan zeer nuttig zijn bij het werken met "experimentele systemen". Vele enthousiaste programmeurs en gamers kiezen om hun eigen computer-systemen te creëren precies de apparatuur die nodig is. Hoe meer "technische" een computer randapparatuur doet, hoe warmer het kan lopen. Dit is het geval met grafische kaarten, harde schijven en CPU's (centrale verwerkingseenheden) Computer fans zijn over het algemeen goedkoop, maar men heeft aanzienlijk meer controle over de fan blade grootte wanneer ze produceren het zelf.

instructies

1 Haal de stekker van de computer.

2 Druk op de "Power On" om te verzekeren dat alle macht uit uw computer.

3 Strip het ene uiteinde van de computer moederbord draad als deze nog niet is ontdaan. Er mag niet meer dan 1/4 inch van metaaldraad blootgesteld zijn.

4 Soldeer twee draadeinden de beide contacten van de motor.

5 Bevestig het ventilatorblad aan het uiteinde van de elektromotor.

6 Bevestig uw elektrische motor op een vlakke ondergrond met uitzicht op de CPU met behulp van duct tape. Het stukje tape moet groot genoeg zijn om de lengte van de motor overspannen zijn of ten minste vier naast.

7 Steek de kabel in twee tanden in het moederbord met de tekst "Fan". Als u uw eigen systeem gecreëerd, moet er 3 tot 4 verschillende tanden voor fans.

Hints

  • Als je eenmaal hebt geplakt-down uw motor, tape over de band die in de buurt van de randen van uw motor. Dit zal ervoor zorgen dat in de komende jaren als u uw computer te verschuiven, zal de motor op hun plaats blijven.