Wat is Blackberry Desktop Redirector?

De BlackBerry Desktop Redirector wordt geïnstalleerd met BlackBerry Desktop Manager-software. Het laat BlackBerry-apparaten gekoppeld aan een Microsoft Outlook e-mailaccount om BlackBerry statistieken en forward e-mail en organisator gegevens te bekijken en naar het BlackBerry-toestel.

Microsoft Exchange-servers

BlackBerry-apparaten gekoppeld aan een Microsoft Outlook e-mailaccount op een Microsoft Exchange Server versie 5.5 of hoger die niet over een BlackBerry Enterprise Server niet gebruiken kan de BlackBerry Desktop Redirector gebruiken om e-mail en organisator gegevens doorsturen naar en van de BlackBerry.

Blackberry Enterprise Servers

BlackBerry-apparaten gekoppeld aan een Microsoft Outlook e-mailaccount op een BlackBerry Enterprise Server kan de BlackBerry Desktop Redirector gebruiken om statistieken, zoals hoeveel items uit de organizergegevens en e-mailberichten zijn ontvangen op het apparaat te bekijken.

Procedure

Het openen van de Blackberry Desktop Redirector door het lokaliseren van de Redirector op de taakbalk van Windows door te klikken op 'Start' en vervolgens te klikken op "Programma's 'en vervolgens te klikken op' BlackBerry ', en vervolgens te klikken op BlackBerry Desktop Redirector.

Redirection Statistieken

Redirection statistieken beschikbaar met de BlackBerry Desktop Redirector tonen het aantal keren dat bepaalde e-mail en organisator data gebeurtenissen plaatsvinden. Deze statistieken laten zien hoeveel items werden gestuurd, doorgestuurd, geplaatst in de omleiding wachtrij, verlopen en waren niet verzonden naar het apparaat.

opheldering

Alle omleiding statistieken met uitzondering van de "Pending" aan het apparaat kan worden gewist door het openen van de BlackBerry Desktop Redirector en te klikken op "Clear Statistics" op het menu "Options".