Hoe maak je een draadloze thuisnetwerk Verbeter met Access Points

Veel mensen hebben een huis draadloze installatie van deze dag. Deze configuratie kan bestaan ​​uit een draadloze router voor het hele huis. U kunt in staat zijn om uw draadloze dekking te verbeteren met extra access points. De volgende stappen wordt uitgelegd hoe.

instructies

1 Als uw huis is groot, kan het nodig zijn om te experimenteren met de beste plaatsing voor een extra access point. Obstakels, zoals muren, metalen voorwerpen of afstand van de vloer kunnen allemaal een verschil maken in hoe goed het draadloze signaal reist.

2 Koop een goedkope draadloze apparaat. Ze kunnen worden gehouden voor zo weinig als $ 30. Voor sommige modellen, de tweede draadloze apparaat moet worden opgezet in client-modus.

3 Zorg ervoor dat het tweede toegangspunt is ingesteld om te werken binnen de IP-instellingen van de belangrijkste router, dus ze zijn beide met hetzelfde netwerk instellingen.

4 Sommige nieuwere modellen van routers, de Linksys WAP54G, bijvoorbeeld, zijn een nieuwe drukknop setup functie. Op de Lynksys, duw je de knop op de Access Point en op uw andere SecureEasySetup-enabled draadloze apparaat aan op een-encryptie beveiligde draadloze verbinding automatisch te creëren.

Hints

  • Voordat u een tweede router te kopen, controleer dan of het kan ook draadloos worden gebruikt in combinatie met je eerste of in de client-modus. Sommige moeten worden aangesloten op het netwerk met een kabel.