Hoe maak je een multi-pagina PDF Van Illustrator Lagen aanmaken

Hoe maak je een multi-pagina PDF Van Illustrator Lagen aanmaken


Met Adobe Illustrator kan een grafisch ontwerper gedetailleerde complexe combinaties van illustraties die bestaan ​​uit verschillende lagen te creëren. Soms kan het wenselijk zijn om de lagen te scheiden en afzonderlijk opslaan als PDF, wellicht ten behoeve van instructie of afbeelding. Wat de reden ook, het opslaan van elke laag als een afzonderlijke PDF is heel goed mogelijk, en zo is het samenvoegen van deze bestanden in een enkele, meerdere pagina's PDF.

instructies

1 Open uw gelaagde document in Adobe Illustrator.

2 Klik op "File" en selecteer 'Een kopie opslaan' om uw gelaagde Adobe Illustrator document op te slaan.

3 Open de kopie van uw document (degene die u hebt opgeslagen in stap 1).

4 Verwijder alle lagen maar de eerste door ze vanuit het venster Lagen te slepen in de vuilnisbak (het pictogram voor die ook in het venster Lagen).

5 Klik op "File" en selecteer "Save As". Zodra de "Opslaan als" dialoogvenster is verschenen, het openstellen van de "Format" drop-down menu en selecteer "Adobe PDF". Geef uw bestand een naam (misschien de naam van de eerste laag) en sla het op de gewenste locatie.

6 Ga terug naar je oorspronkelijke document en herhaal stappen 2 tot en met 5 voor elke extra laag die u wilt opslaan als PDF.

7 uw afzonderlijke PDF-documenten samen te voegen tot één, meerdere pagina's PDF-bestand met elke laag als een aparte pagina te maken. Vele manieren kan dit te bereiken, waarvan sommige geld kosten (zoals de aankoop van Adobe Acrobat Professional) en waarvan de meeste eisen een soort van technische kennis. Echter, een gratis, gemakkelijke manier om uw PDF-bestanden samen te voegen tot een enkele, multi-pagina's tellende document is om naar mergepdf.net. Eenmaal daar, selecteert u de bestanden (PDF elke laag's) en klik op 'Samenvoegen "; uw multi-pagina PDF, waarbij elke laag op een eigen pagina, wordt automatisch downloaden naar uw computer.