Hoe te verwijderen Phishing van Google URL

Hoe te verwijderen Phishing van Google URL


Phishing is een poging van criminelen om toegang tot gevoelige informatie krijgen door te doen alsof dat zij bevoegd zijn om dit te doen. Voorbeelden van phishing zijn voorzien van een nep-e-mail door een bank gestuurd waarin u wordt gevraagd om uw gegevens te bevestigen. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van identiteit diefstal en fraude in de wereld. Echter, zoals de phishers krijgen meer geavanceerde, neemt ook de technologie die wordt gebruikt om het te bestrijden. Google, bijvoorbeeld, biedt nu oplossingen voor potentiƫle phishing.

instructies

1 Installeer Google Chrome op uw computer door in te loggen op "www.google.com/chrome" en volg de instructies voor het downloaden.

2 Gebruik Google Chrome voor het surfen op het internet. Als u een netwerk te bedienen, dan ervoor te zorgen dat het wordt de standaard browser. Zorg ervoor dat uw collega's gebruik maken van Chrome voor surfen, met name non--kantoren surfen.

3 Act op Google's "Safe Browsing Alerts", het doorzenden daarvan aan uw collega's, indien nodig. Google lanceerde de Safe Browsing Alerts voor netwerkbeheerders programma als een instrument dat beheerders laat het runnen van hun eigen netwerk naar e-mail meldingen te wijzen op slechte URL's, als Google's geautomatiseerde scanners vinden kwaadaardige inhoud. "(Zie referenties)

4 Geblokkeerd worden lastige websites van uw personeel, hoewel Google zal vrijwel zeker hebben gehandeld voordat je in het verwijderen van de site.