Hoe PDF converteren naar Word zonder spaties

Een Portable Document Format, ook wel bekend als PDF, is een type document dat personal computer (PC) gebruikers in staat stelt om anderen uit het veranderen van de originaliteit van een document dat is gemaakt door een pc-gebruiker te beperken. Naast het beperken van wijzigingen in een document, een ander voordeel van het gebruik van PDF is dat in tegenstelling tot de meeste andere soorten documenten altijd onderhoudt formaat document zoals oorspronkelijk bedoeld door de maker. De meeste programma's komen nu met een PDF-functionaliteit waarmee pc-gebruikers om te zetten tussen de verschillende typen documenten, waaronder de conversie van PDF-documenten in andere soorten documenten, zoals Word.

instructies

1 Bezoek de homepage van BCL Technologies als een van de beste PDF-to-Word converters online beschikbaar te gebruiken. Voor een link naar deze tool, zie de middelen sectie.

Terwijl de meeste andere PDF-to-Word converters vaak "ruimten" te creëren in hun geconverteerde documenten, is de BCL PDF-to-Word-converter geen 'ruimte' in geconverteerde documenten te creëren. BCL Technologies biedt deze conversie dienstverlening aan het publiek kosteloos.

2 Selecteer het PDF-document dat u wilt converteren naar Word door te klikken op de knop 'Bladeren' onder het tabblad "PDF2Word Online" op de homepage BCL Technologies. Zodra u klikt op de knop 'Bladeren', zal een dialoogvenster te openen zodat u een document van uw pc naar converteren.

3 Klik op de "Upload en Convert" knop. In het algemeen, het conversieproces van een gewoon document duurt minder dan een minuut; Echter, als de grootte van uw PDF-document is groot, de conversie proces kan meer dan een minuut duren.

Zodra de conversie is voltooid, moet u de uitdrukking zie "Dank u voor het wachten." Dit betekent dat de omzetting is voltooid.

4 Download de geconverteerde document door te klikken op de "rechts-klik hier" verbinding onder het "Dank u voor het wachten" uitdrukking. Merk op dat, hoewel de conversie-tool aangeeft dat u met de rechtermuisknop klikken om uw geconverteerde documenten te downloaden, hoeft u niet te doen. Door te klikken op de "rechts-klik hier" koppeling zou net zo goed werken. Zodra u klikt op de "rechts-klik hier" link klikt, moet een dialoogvenster te openen waarin u wordt gevraagd of u het bestand wilt openen of het bestand op te slaan op een PC locatie.

Als u graag naar een opgeslagen kopie van het geconverteerde document te houden, selecteert u de optie "Save File", sla het bestand op een PC locatie. Echter, als je gewoon wilt om het document te bekijken, selecteert u de "Openen met" optie om het bestand te bekijken.

Hints

  • Merk op dat, in tegenstelling tot de meeste PDF-to-Word converters die e-mail omgezet documenten naar pc-gebruikers, de BCL Technologies PDF-to-Word-converter tool direct converteert documenten zonder de noodzaak om uw e-mail te controleren. Daarom, als u graag een gratis PDF-to-Word-conversie-tool die snel is, is het sterk aanbevolen dat u dit hulpprogramma in plaats daarvan gebruiken, met name omdat er geen limiet op het aantal documenten van een pc-gebruiker kan omzetten.