Hoe maak je een driver voor een printer

Hoe maak je een driver voor een printer


Printers worden geleverd met software en drivers op een CD als de printer nieuwe is aangeschaft. Als u de cd te verliezen of het vinden van een gebruikte printer zonder dat de cd, moet u de drivers te vinden op een andere manier. Voordat haak je een Dell, Hewlett-Packard, Lexmark of Canon printer op uw computer, moet u de printers installeren of de printer drukt niet af.

instructies

1 Gebruik de Dell-website naar de printer drivers te downloaden. Klik op de link voor Dell in de Reference afdeling, die u naar de stuurprogramma's en downloadpagina. Selecteer "Kies een model" om verder te gaan. Klik op "Printers" en selecteer "Printer." Gebruik de zijbalk pijl omhoog of omlaag om de printer model dat je een driver voor te blijven nodig hebt. Na bevestiging van de printer model, selecteer het besturingssysteem van de computer. Op de volgende pagina vindt u een weergave van de beschikbare drivers, firmware en beschikbare software te zien. Klik op "Download" om het downloaden en de installatie te beginnen. Volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren.

2 Download de driver voor de Hewlett-Packard (HP) op haar website. Klik op de link voor HP in het gedeelte Referentie. Op de landing page, voer het model van de printer en controleer of "Download drivers en software (en firmware)." Bijvoorbeeld, voer Deskjet 6122 en klik op 'Zoeken'. Klik op "Software en Driver Downloads." Voer het besturingssysteem van uw computer en klik op 'Volgende'. Klik op de "Drive" plusteken om de beschikbare drivers geven. Klik op "Download" om het downloaden en installatieproces te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm.

3 Zoek de driver die nodig is voor een Lexmark printer op de Lexmark website te vinden in de Reference sectie. Onder "ondersteuning per product", voer het modelnummer van de printer. Voer bijvoorbeeld Lexmark P4350 en klik op "Select." Op de volgende pagina, klik op het tabblad dat zegt: "Downloads" om de beschikbare drivers te tonen. Klik op "Download Now" om het downloaden en installeren van de driver nodig voor de printer te beginnen. Volg de aanwijzingen.

4 Download de printerdriver voor Canon printers op de Canon website gevonden in de Referentie sectie. Op de landing page, klikt u op "Printers en multifunctioneel." Kies de printer serie (voorbeeld: Pixma, ImageClass). Selecteer het model van het volgende venster. Op de volgende pagina, klik op "Drivers en software." Selecteer het besturingssysteem van uw computer om een ‚Äč‚Äčlijst met beschikbare drivers te openen. Klik op de bestuurder, die een venster waar je moet op "I Agree-Begin Download" na het lezen van de disclaimer wordt geopend. De download zal beginnen. Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien.