Hoe kan ik Problemen met een Canon MP780 met een luide klikken in de papierinvoer?

Hoe kan ik Problemen met een Canon MP780 met een luide klikken in de papierinvoer?


De Canon MP780 is een Photo All-In-One kleuren inkjet printer. De machine is geschikt voor het afdrukken van hoge-resolutie foto's op 4800 bij 1200 dpi. Naast de printer functionaliteit, de Canon MP780 heeft ook de mogelijkheid om te scannen, kopiëren en faxen. Helaas is na verloop van tijd kan de printer een papierstoring te ervaren in een aantal verschillende locaties, die kan leiden tot de papierinvoer naar een luid klikkend geluid te maken tijdens een poging een afdruktaak. Gelukkig kun je dit geluid op te lossen door het verwijderen van de losgekomen papier uit de printer.

instructies

1 Verwijder al het papier uit de papierlade aan de voorzijde van de Canon PIXMA MP780. Kijk in papier-uitvoerlade van de printer en het zoeken naar eventuele opgesloten papier. Trek de gevangen papier uit de voorzijde van de printer. Zorg ervoor dat er geen resten van papier nog steeds gevangen in de rollen van de printer. Vervang de bladen van ongebruikte printer papier terug in de papierlade.

2 Houd de knop aan de voorzijde bedieningspaneel uw Canon PIXMA MP780 printer om uit te schakelen het apparaat. Til het scannen bed tot toegang tot de interne onderdelen van de printer als u de klikkende geluid afkomstig van binnen de printer te horen. Open zowel de interne dekt dat de cartridges en de printer rollen te beschermen. Stevig vastpakken elke gevangen papier en trek hem uit de voorzijde van de printer. Controleer om zeker te zijn dat er geen stukjes papier in de printer blijven steken, en sluit beide covers. Druk op het scannen bed om te sluiten en druk op de knop om de Canon PIXMA MP780 weer aan de macht.

3 Schakel de Canon PIXMA MP780 en open de achterklep als u het klikkende geluid afkomstig van de achterste papierinvoer horen. Voorzichtig unclip en verwijder de grote grijze cassette uit de achterkant van de printer als het blokkeert uw vermogen van de toegang tot verdreven vastgelopen papier. Trek het papier direct uit de achterkant van de printer en gooi deze weg. Snap de cassette terug in de printer en de macht van de printer weer aan.

4 Druk een testpagina document om ervoor te zorgen dat de klikkende geluid wegtrapte na het wissen van het papier uit uw Canon PIXMA MP780 printer is gegaan.