De Top Tien creatieve toepassingen voor Twitter

De Top Tien creatieve toepassingen voor Twitter


Twitter is ontworpen voor sociale netwerken en microblogging (bloggen in korte berichten van 140 tekens of minder, zogenaamde tweets). U kunt gebruik maken van Twitter voor veel meer dan het schrijven over je dag of chatten met je vrienden. Veel Twitter-gebruikers denken buiten de doos en het vinden van nieuwe toepassingen voor de dienst.

Schrijf een boek

Ze zeggen dat iedereen een roman in hen. U kunt gebruik maken van Twitter om te helpen bij het vinden van jou. Het afbreken van een lang stuk van het schrijven van fictie in tweets kunnen helpen om het werk beter beheersbaar. Twitter kunt u ook uw literaire inspanningen te delen met anderen, het vergaren van nuttige feedback op uw werk --- en misschien zelfs roem.

Een Adventure Game

U kunt Twitter gebruiken om een ​​text-based adventure game lopen voor je vrienden en fans. Jonah Peretti, mede-oprichter van The Huffington Post, deed dat om een ​​weddenschap te winnen met een vriend over wie kon krijgen de meeste mensen om hun Twitter te bekijken. Elke Tweet vertelt spelers wat er gaande is en biedt spelers opties met betrekking tot wat ze daarna kunnen doen. Spelers kiezen hun volgende actie door te klikken op een link, die hen meeneemt naar een tweet hen te vertellen het resultaat van hun keuze.

Schrijf als een fictief personage

Je hoeft niet te twitteren over je echte leven - je kunt berichten schrijven alsof je een fictief personage. Veel populaire tv-figuren hebben Twitter-feeds; echter, is het beter om een ​​out-of-copyright karakter kiezen als rechthebbenden kan eisen uw Twitter-feed te worden genomen als het inbreuk maakt op hun auteursrecht. Beter nog, uitvinden je eigen personages en schrijven over hun avonturen in de eerste persoon.

Plaats van de Toekomst

Niet letterlijk, natuurlijk - maar u kunt uw tweets plannen, zodat ze aankomen op een later tijdstip of datum. Laterbro.com kunt u het opzetten van tweets en Facebook status updates te komen wanneer je maar wilt.

Luister naar je Planten

Met het Botanicalls systeem, kan uw planten laten weten of ze hulp nodig hebben. Een elektronische sonde - die u zelf kunt bouwen - detecteert de niveaus van vocht in pot van uw plant. Deze sensor is aangesloten op de computer. Als de plant te droog wordt, wordt er een signaal naar de computer verzonden. U kunt het systeem om u een tweet te sturen wanneer een plant vraagt ​​om water.

Deel je Art

Twitpic is een Twitter-dienst die u in staat om foto's en video's met je Twitter-volgers te delen. Evenals vakantiefoto's en home video's te uploaden, kunt u Twitpic gebruiken om je eigen kunstwerk te delen.

Twitter-Based bewustmaking

U kunt Twitter gebruiken om een ​​web-based petitie te creëren. Twitter maakt gebruik van hashtags - woorden met een hekje aan de voorkant - aan de groep berichten. U kunt uw eigen hashtag als gevolg van een probleem dat u wilt ieders aandacht te brengen te creëren.

Twitter verzoekschriften

Een service genaamd Act.ly maakt Internet verzoekschriften over politieke kwesties makkelijk - voer de Twitter naam van de persoon die u wilt beïnvloeden en voeg een lijn detaillering welke actie je geloven dat ze moet nemen, en Act.ly genereert een URL die u kunt delen zodat anderen kunnen dezelfde tweet automatisch verzenden.

donatie Drives

U kunt uw Twitter-feed gebruiken om uw volgelingen aan te moedigen om te doneren aan een bijzondere reden. Dit kan online financiële donaties aan een goed doel of voedsel aan een lokale voedselbank. Het aanmoedigen je followers door te geven op het bericht betekent dat nog meer mensen wordt gevraagd om te doneren.

organiseren

U kunt gebruik maken van Twitter om te helpen organiseren van uw leven door het plannen van belangrijke taken. Bijvoorbeeld, een dienst genaamd Remember The Milk kunt u taken in te voeren die u wilt uitvoeren en wanneer je nodig hebt om dat te doen, stuurt u dan een tweet op de afgesproken tijd om je te herinneren.