Hoe maak je een afbeelding van de carrousel op een Facebook-pagina maken

Het creëren van een afbeelding carrousel op Facebook kunt u pronken met een selecte groep van foto's. De beste manier om dit te doen op Facebook is te installeren en te gebruiken "Photo Carousel" app. Weergave van uw foto's in een carrousel is een opvallende, interactieve manier om uw laatste of favoriete foto's te delen met je vrienden en fans.

instructies

1 Typ "Foto Carousel" voor de zoekwoorden in de top zoekvak op uw Facebook-account homepage. Klik op de link voor "Meer zien voor Photo Carousel." Op de volgende pagina, klik op het tabblad 'Apps' in de linkerkolom.

2 Klik op de "View App" knop voor de "Photo Carousel" app. Op het volgende scherm, klik op de "Ga naar App" knop aan de bovenkant. First-time gebruikers moeten op de "Allow" knop om toestemming te geven voor de toepassing toegang tot uw Facebook-account.

3 Klik op de "Create a New Photo Carousel" knop op de hoofdpagina van de toepassing. Op de volgende pagina, klik beeld om de dekking voor het album dat u wilt gebruiken.

4 Klik op een foto om deze toe te voegen aan de carrousel. Je bent in staat om maar liefst 16 foto's toevoegen. Als je klaar bent het toevoegen van foto's, klikt u op de knop "Volgende".

5 titels en beschrijvingen toe te voegen voor uw foto's. Deze stap is optioneel, maar helpt om de foto of wat er gebeurde toen het werd neergeschoten identificeren. Bovendien, klik op de "Instellen als Cover Image" knop voor het beeld dat u wilt weergeven voor het eerst in de carrousel. Klik op 'Volgende'.

6 Klik op de "Categorie" drop-down box en markeer de categorie die het beste past bij uw groep beelden. In de volgende twee velden, typt u een titel en beschrijving. Klik op de radio knop die het best past bij uw privacy niveau. U kunt kiezen tussen 'Iedereen', 'Alleen mijn vrienden "en" Only I Can See It. " Klik op de "Finish" knop wanneer je klaar bent om te publiceren. Een statusbericht met een link naar uw afbeelding carrousel is geplaatst op uw Facebook muur.