Problemen met Adobe 9

Adobe 9, een product van Adobe bekend als Adobe Reader 9, stelt gebruikers in staat om elk type PDF-bestand te lezen op hun computers. Terwijl Adobe aanvankelijk begon met het schrijven van het script voor printers, het bedrijf maakt nu producten, variërend van grafische software zoals Photoshop en Illustrator to-PDF rendering-toepassingen zoals Reader of Acrobat. Als je problemen hebt met Adobe Reader 9 tegenkomt, kan een aantal zaken bij te dragen.

Problemen met de installatie

Om eventuele problemen met Adobe Reader 9 vast te stellen, moet u de bron van het probleem te identificeren. Het probleem kan optreden tijdens het downloaden door een onbetrouwbare internetverbinding of een firewall. Andere problemen kunnen worden in verband met de installatie, zoals de installatie stalling uit, stoppen onverwacht of het produceren van een foutmelding.

Deze problemen kunnen een gevolg van een corrupte gedownloade bestand zijn. Als het probleem aanhoudt, downloadt u Adobe Reader 9 opnieuw en probeer opnieuw te installeren. Ook ervoor zorgen dat u Adobe lopen Download Manager om downloads te beheren; Als u niet werkt, dat om de installatie te beheren, installeren en te openen voor een grotere betrouwbaarheid.

Als u onlangs een videokaart toegevoegd aan je computer, kan de bestuurder niet worden aangepast aan de huidige normen. Dit kan problemen Installatie creëren; contact op met de fabrikant van de videokaart om de nieuwste driver update te downloaden.

Problemen bij het afdrukken

kwesties afdrukken kan vaak voorkomen bij het afdrukken van lage kwaliteit PDF's. Soms is dit probleem is een gevolg van algemene printerproblemen; soms is het gevolg van problemen met Adobe zelf.

Als er problemen optreden tijdens het afdrukken, probeer het afdrukken van een ander document uit een ander programma. Indien dit niet lukt, de printer is waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. Echter, als het goed wordt afgedrukt, start u de computer en zet de printer voor minstens 15 seconden. Schakel dan weer in en opnieuw uit te voeren de afdruktaak.

Voor meer serieuze drukkwesties, selecteer "File" en kies "Afdrukken." Klik op 'Geavanceerd' en selecteer "Print als afbeelding" aan het PDF-bestand als een afbeelding en niet een document afdrukken. Denk aan het bestand op te slaan onder een nieuwe naam, waardoor Adobe om het bestand volledig te herschrijven. Dit kan vaak het probleem oplossen. Tot slot, als er geen andere opties maken het mogelijk om af te drukken, start u Windows in een vereenvoudigde modus, zoals VGA-modus, en probeer opnieuw af te drukken.

andere problemen

Andere problemen kunnen optreden als de Adobe 9-programma is beschadigd. Als de toepassing bevriest of afgesloten onverwachts, opnieuw installeren of het bestand te repareren. Te repareren, openen 'Software' in het Configuratiescherm; selecteert u "Adobe Reader," klik "Change" en kies "Repair."

U kunt andere problemen met Adobe 9 die minder vaak zijn te vinden; voor deze problemen, bezoek Adobe's support site om hulp en antwoorden op specifieke vragen.