Hoe maak je Plaats een advertentie op Craigslist

Hoe maak je Plaats een advertentie op Craigslist. Het internet heeft letterlijk een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we kopen en verkopen items. Websites zoals Craigslist zijn enorm populair geworden in de afgelopen jaren-met meer dan tien miljoen unieke bezoekers per maand en tien miljoen nieuwe rubrieksadvertenties geplaatst elke maand, het is gerangschikt in de top tien van meest populaire websites in de Verenigde Staten. Het plaatsen van advertenties op Craigslist is zeer eenvoudig en volledig gratis. Craigslist heeft lokale sites voor alle staten van de VS en een groot aantal internationale steden ja, het maakt niet uit waar je bent, uw Craigslist advertentie heeft een zeer hoog potentieel lezerspubliek.

instructies

1 Navigeer naar de Craigslist homepage en kies een lokale site te plaatsen op-dit een staat, provincie, stad of land (zie bronnen) kan zijn.

2 Klik op het bericht om Classifieds link in de rechter bovenhoek.

3 Selecteer een categorie en dan een subcategorie om uw advertentie te plaatsen.

4 Schrijf uw advertentie met behulp van het formulier. Klik op Doorgaan als u klaar bent.

5 Controleer uw advertentie en wijzigingen aan te brengen, indien nodig, klik op Doorgaan.

6 Lees de Terms of Service op de volgende pagina, klikt u op Accepteren in te stemmen, en controleer vervolgens de informatie in het venster bevestiging.

7 Controleer uw e-mail voor een "self-publishing boodschap" van Craigslist. Klik op de link in de e-mail bericht om het publiceren formulier voor uw advertentie.

8 Controleer uw advertentie een laatste keer en klik op de knop Publiceren. Uw advertentie wordt weergegeven op Craigslist binnen vijftien minuten.