How to Get 3 monitoren aan het werk

How to Get 3 monitoren aan het werk


Het hebben van meerdere monitoren kan uw productiviteit en het genot van entertainment sterk toenemen, zoals games. Het opzetten van twee monitoren is meestal gemakkelijk, omdat de meeste videokaarten hebben twee uitgangen en dus het gebruik van twee beeldschermen is gewoon een kwestie van het aansluiten van hen. Middels drie is echter moeilijk en vereist specifieke hardware en software-instellingen. Zodra de derde monitor is ingesteld, maar het gebruik ervan is niet moeilijker dan het gebruik van één of twee beeldschermen.

instructies

How to Get drie monitoren aan het werk

1 How to Get 3 monitoren aan het werk

Meerdere videokaarten zijn vaak nodig om drie monitoren draaien.

Installeer de videokaarten die wordt gebruikt in de computer. Als het moederbord van de computer ondersteunt de drie displays een aparte grafische verwerkingseenheid (GPU), maar een videokaart moet worden geïnstalleerd. Als het moederbord een dedicated GPU heeft, is het noodzakelijk om een ​​tweede videokaart zodat drie video uitgangen beschikbaar installeren. Ook de driver te installeren software voor elke videokaart wordt gebruikt.

2 Sluit het monitoren die wordt gebruikt om de videokaarten. Wanneer dit te doen, in gedachten houden waarin monitoren worden aangesloten op welke videokaarten. De meest krachtige videokaart moet worden aangesloten op de primaire monitor, want dit is de monitor die content, zoals games en video's weer te geven en zal de meeste video processing power nodig. De tweede en derde monitors zal vooral display 2-D objecten, zodat de kracht van de videokaart ze verbonden zijn is minder belangrijk.

3 Open de Display Settings opties. Er moet nu drie monitoren blijkt in de instellingen, maar zo niet, druk op de knop "Detect". De computer zal proberen om stuurprogramma's voor elke monitor te detecteren en te installeren. Monitoren zijn plug-and-play-apparaten, dus er mag geen noodzaak om driver software te installeren zijn.

4 Selecteer "Uitbreiden Displays" onder de optie Meerdere beeldschermen aan de monitors te configureren, zodat ze fungeren als een verlengstuk van het bureaublad van de computer in plaats van duplicaten. Hierdoor kan elk scherm verschillende inhoud van de anderen tonen. Het is ook mogelijk om het bureaublad niet uitstrekt tot de tweede en derde monitoren, maar laat ze open voor gebruik door toepassingen.

5 Schik de monitoren in Display Settings, zodat ze in de gewenste configuratie. Één display moet zo het worden gemarkeerd "Main Display." Voor de meeste gebruikers is dit het middendisplay, maar dit is geen vereiste. De opstelling van de displays kan worden gewijzigd door het slepen van een dropping de displays in verschillende configuraties in het menu Display Settings. Het is ook mogelijk om te kiezen tussen landschap en portret oriëntaties.

Hints

  • Gebruik monitoren van dezelfde grootte indien mogelijk. Dit maakt het makkelijker om ze te regelen op een zinvolle manier.
  • De aanschaf van een triple-monitorvoet kan nuttig zijn. Deze stands zijn duur, maar alle drie monitoren nauw samen te houden.
  • Probeer niet om een ​​verouderde videokaart te gebruiken met het primaire beeldscherm. Het zal waarschijnlijk niet tot de taak.