Hoe kan ik een FLT Extract

Bestanden zoals FLT die zijn gecomprimeerd in een archief formaat zoals RAR of ZIP maken het zo zal je niet in staat zijn om ze te gebruiken totdat u het bestand uitpakken. FLT is een save game formaat voor Microsoft Flight Simulator. het u toestaat om de voortgang van een bepaalde vlucht u al speelt op te slaan. U kunt een FLT bestand uit een archief uit te pakken met behulp van een aantal gratis tools beschikbaar online.

instructies

1 Download en installeer WinRAR. Rechtsklik op het archiefbestand dat de FLT u wilt heeft. Selecteer "Extract here" om het bestand te decomprimeren en uitpakken van de FLT in dezelfde map. Het zal verschijnen na extractie is voltooid.

2 Download en installeer Winzip. Dubbelklik op het archiefbestand. Er verschijnt een venster met de FLT u wilt. Klik en sleep de FLT bestand naar het bureaublad van uw computer om de FLT halen. Dit programma is gratis te gebruiken voor een proefperiode van 30 dagen.

3 Ga naar de site Wobzip. Klik op de "Browse" knop om het archiefbestand te uploaden. Klik op "Wobzip it!" en dan uitpakken en download je FLT bestand. Wobzip is een effectieve keuze als je niet van de harde schijf ruimte om nieuwe programma's te installeren.