Hoe Set Up Avast

Avast is een gratis antivirus software voor personal computers en een betaalde antivirus software voor bedrijven. De software zal uw computer te beschermen tegen Trojaanse paarden en wormen. Het staat u toe om websites te scannen op mogelijke virussen, controleert e-mails en cd's voor eventuele schade. Voordat u begint met surfen op internet of het controleren van uw e-mails, is het een goed idee om dit waardevolle gratis software om uw computer te beschermen. De installatie is snel en makkelijk te doen, zelfs voor een beginner op de computer.

instructies

1 Schrijf je in bij Avast (zie bronnen voor link). U moet uw naam en e-mailaccount geven. Nadat u zich aanmeldt, ontvangt u een registratie sleutel te gebruiken code nadat u Avast geïnstalleerd worden verzonden. Bewaar deze e-mail op een veilige plaats.

2 Verwijder alle andere antivirusprogramma's die je op je computer. Norton en McAfee zal interfereren met Avast en voorkomen dat het correct werkt. Na alle andere antivirus-software is verwijderd, is het tijd om de software te downloaden Avast.

3 Selecteer de "download" knop nadat u klaar bent met het registreren en verwijderen van alle andere antivirus software. Dit zal een download op de computer op te starten. De software is veilig om te downloaden en te installeren. Het downloadproces tijden zullen variëren met elk type internetverbinding. Dial-up zal lang zijn, maar high speed internet zal ongeveer 15 minuten duren.

4 Volg de prompt nadat de software wordt gedownload. De software wordt geopend en te installeren op uw computer. Toen hem werd gevraagd om de optie te kiezen om Avast starten wanneer uw computer opstart, selecteren, "Ja."

5 Laat de software te voltooien installeren. Nadat het klaar is, kun je het openstellen van Avast van uw taakbalk. Selecteer de e-mailaccount die u wilt beveiligen door met de rechtermuisknop te klikken met de muis op het pictogram van Avast. Selecteer "On Access ', dat is de eerste optie. Selecteer elk pictogram aan de linkerkant en zet de beveiligingsinstellingen. Klik op "Save" na elke wijziging.

6 Controleer de "Program Settings" door rechts te klikken op het pictogram Avast en die optie uit de lijst te selecteren. Selecteer elk item aan de linkerzijde en brengt hij alle wijzigingen die u nodig hebt. Sla uw wijzigingen op en Avast is klaar om de manier waarop je het de bedoeling om op uw computer te werken.

7 Voeg de registratie sleutel code die u in de e-mail gestuurd. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Avast en selecteer, "Over Avast:" om een ​​nieuw venster te openen. Aan de onderkant van de doos, selecteer "licentiesleutel." Kopieer en plak de sleutel code die u in de e-mail ontvangen in de belangrijkste code en klik op 'Opslaan'.

8 Start een scan door rechts te klikken op het pictogram van Avast. Selecteer "Start Avast Anti Software," dat is de tweede optie in de lijst. Laat de geheugentest te voltooien. Een nieuwe doos zal verschijnen, sluit dat uit en je zal de software-paneel te zien. Aan de rechterkant, selecteert u de bestanden en mappen die u wilt scannen. Aan de linkerkant van het paneel, klik op de "Pijl" om de scan te starten.