Hoe om te helpen met Adobe Encore 1.0

Adobe Encore is een software programma dat u kunt gebruiken om dvd-films te maken met de menu's die dynamisch en interactief zijn. Echter, als u gebruik maakt van een oudere versie van het programma, zoals 1.0 kunt u hulp bij het maken van een project nodig hebben. U kunt dit doen door vertrouwd te raken met de instrumenten die beschikbaar zijn bij het starten van een nieuwe DVD filmproject.

instructies

1 Dubbelklik op het pictogram voor "Adobe Encore" om het programma te openen. Klik op het "File" drop down menu en selecteer de optie voor "New Project." U zult de gereedschapskist, project-venster zien en eigenschappen palet op het scherm.

2 Klik op de "File" drop-down en selecteer de optie voor "Import als Asset." Zoek het filmbestand te gebruiken op uw systeem en klik op de knop "OK" om het in het programma te laden. De filmbestanden die u toevoegt op het tabblad Project worden vermeld.

3 Klik op het tabblad "Library" om de Library Palette op het scherm. Selecteer een palet sjabloon die u wilt gebruiken voor het hoofdmenu door te klikken op de "New Menu" knop. Hierdoor wordt het venster Menu Editor te openen.

4 Toevoegen of verwijderen van knoppen op het menu met behulp van de selectie-instrument. Verander de tekst die wordt gebruikt voor de button labels met behulp van de horizontale tekst tool.

5 Sleep een video op het tabblad Project om een ​​knop in het venster Menu Editor. Dit zal automatisch een tijdslijn voor de video en een link naar de geselecteerde knop te maken. Herhaal deze stap om een ​​link voor andere video-bestanden te maken in uw project.

6 Dubbelklik op een tijdlijn die op het scherm wordt weergegeven. De tijdlijn bevat de video spoor en tracks voor audio en ondertiteling.

7 Klik op de "Preview" tool van de werkbalk om een ​​voorbeeld van uw project op het scherm bekijken. Klik op de knoppen met de muis om te controleren of alle van de links correct werken.

Hints

  • Klik op de "Window" drop down en markeer de optie voor "Workspace." Klik op de optie "Standaard" als u de vensters op het scherm te verbergen.