De volledige specificaties van een Dell Studio 15

Wanneer de computer technologie bedrijf Dell Inc. Dell Studio 15 geïntroduceerd in 2008, werd de laptop PC genoteerd voor het zijn een high-performance machine - zij het met een gunstige prijs. De Dell Studio 15 werd verkocht aan een breed scala van klanten, waaronder toevallige computergebruikers, studenten, professionals en video-game liefhebbers. De fabrikant adviesprijs daalde tot minder dan $ 900.

Besturingssysteem, Processor en systeemgeheugen

Elke Dell Studio 15 draait op het Microsoft Windows Vista Home Premium besturingssysteem. De processor is meestal een dual-core chip van de Core 2 Duo of Pentium-merk van Intel Corporation, met een verwerkingssnelheid niet minder dan twee gigahertz. Nieuwere machines bieden echter de keuze van de geavanceerde Intel Core i5 processor. Intel levert ook de PM965 Express chipset voor de laptop. Met behulp van 400-megahertz DDR2 SDRAM architectuur, de Studio 15 komt meestal met vooraf geïnstalleerde twee of drie gigabyte aan systeemgeheugen. Maximum RAM uitbreidingsmogelijkheden echter ingesteld op vier gigabyte.

Opslag en Media

Verbonden met Serial Advanced Technology Attachment-interface van de computer, de harde schijf van de Dell Studio 15 heeft 250 GB aan opslagruimte, en een rotatiesnelheid van 5400 omwentelingen per minuut. Ook inbegrepen is een 8-in-1 flash-geheugenslot voor merken zoals Secure Digital, MultiMediaCard, xD Picture Card en Memory Stick. De standaard optische drive is een CD / DVD brander met "plus" en "min" DVD recordable formaten, hoewel de optische drive op sommige laptops worden geleverd met een Blu-ray-compatibiliteit ook.

Audio, Graphics en Display

Het moederbord geïntegreerde Intel High Definition Audio 2.2 driver en ingebouwde subwoofer en stereo speakers bestaat uit de Dell Studio 15 audio-systeem. Sommige laptops, echter, kom met Sound Blaster X-Fi MB software om het te verbeteren. Ook inbegrepen is een ATI Mobility Radeon HD grafische processor unit, die 512 MB gebruikt voor het videogeheugen; het bevat ook een ingebouwde twee megapixel webcamera. Het scherm bestaat uit een 15,6-inch TFT high-definition breedbeeldscherm met LED backlight en een 1280 x 800-pixel resolutie. De Studio 15 audio / video-interfaces zijn voorzien van een VGA-aansluiting voor een externe monitor, HDMI-connector voor ongecomprimeerde digitale audio / video data, en drie audio-aansluitingen.

Modem, Networking en Data

De breedbandmodem van de Dell Studio 15 - met een RJ-11-connector - komt van AT & T, Sprint en Verizon. De Dell Wireless 1397, Wireless 1520, Intel WiFi Link 5100 of Link 5300 - het naleven van de International Electrical and Electronic Engineers 802.11 a, b, g en / of n-protocol - geeft de computer met draadloze connectiviteit, en een aantal computers voorzien van Bluetooth 2.1-technologie ook. Een RJ-45 aansluiting biedt tot één gigabit per seconde data-overdracht voor bekabelde netwerken. Andere data-poorten bestaan ​​uit een vier-pins IEEE 1394-aansluiting, en drie USB 2.0-poorten.

Fysieke afmetingen, gewicht en Battery

Elke Dell Studio 15 heeft een 10-inch diepte, 14,6 inch breed en één op 1,5 inch hoogte van voren naar achteren. Hij weegt ongeveer zes pond., Variërend enigszins afhankelijk van het type batterij heeft. De Studio 15 zes-cell 56-watt-uur lithium-ion batterij biedt tot vijf en een half uur van de levensduur van de batterij, terwijl de zwaardere negen-cel 85 Wh batterij biedt tot ongeveer acht uur batterijduur.