How to Get Minder informatie op uw Facebook muur

Wanneer u uw Facebook-profiel aan te maken, de persoonlijke gegevens die u in de sectie 'Informatie' in te voeren worden zichtbaar voor andere gebruikers. Veel van deze gegevens opduiken in zoekopdrachten en op uw Facebook-prikbord. U kunt de hoeveelheid informatie die zichtbaar is op je prikbord te verminderen door het schrappen van de informatie in totaal of het wijzigen van uw privacy-instellingen om het te verbergen van andere gebruikers.

instructies

Verwijder Facebook Informatie

1 Log in op Facebook en klik op 'Mijn profiel bewerken' naast uw profielfoto.

2 Klik op "X" naast alle opgeslagen gegevens te verwijderen.

3 Verwijder het vinkje alle dozen en gebruik de toets "Delete" om informatie te verwijderen uit "Over mij," en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

4 Klik op andere tabbladen voor toegang tot verschillende delen van je profiel, zoals "Vrienden en Familie" en "Onderwijs en Werk," en klik op "X" om ongewenste informatie te verwijderen. Gebruik de toets "Delete" om de details van tekstvelden te wissen. Klik op 'Wijzigingen opslaan' in elke sectie te bevestigen.

Hide Information

5 Log in op Facebook en klik op "Account" en vervolgens "Privacy-instellingen."

6 Klik op "Customize Settings" aan de onderkant van het gedeelte 'Delen op Facebook'.

7 Klik op de drop-down menu naast elk item en selecteer "Customize" en vervolgens "Only Me" om de geselecteerde informatie van andere gebruikers te verbergen. Klik op "Save Setting" op elk item te bevestigen.

8 Klik op 'Back to Privacy' en klik op 'Instellingen bekijken' in het gedeelte "Aansluiten op Facebook."

9 Klik op de drop-down menu naast elk item, en klik op "Customize" en vervolgens "Only Me" om de geselecteerde informatie van andere gebruikers te verbergen. Klik op "Save Setting" op elk item te bevestigen.