Kan ik mijn Hotmail account Run Via Outlook?Een op internet gebaseerde e-maildienst die vrij is, Hotmail kunt u e-mails verzenden en ontvangen vanaf elke computer met inbegrip van degenen in een bibliotheek, Internet cafe of andere openbare plaats. De e-mail service is onderdeel van Windows Live, een verzameling van internetdiensten door Microsoft, en laat je e-mails archiveren in gepersonaliseerde mappen. Hotmail kan ook worden ingesteld als standaard e-mailtoepassing van uw computer, evenals het werken met stand-alone e-mailtoepassingen.

Outlook 2010

U kunt uw Hotmail-account lopen via Outlook, waaronder Outlook 2010, 2007 en 2003 niet uit wat Hotmail-account je hebt - een gratis account of Windows Live Hotmail-account. De Hotmail-Outlook-verbinding is voltooid via de Microsoft Office Outlook Hotmail Connector. De connector is gratis en geen andere plug-ins vereisen. De Outlook Hotmail Connector synchroniseert uw Hotmail-kalender en contacten met Outlook. De connector is beschikbaar in zowel 32-bits en 64-bits versies.

Microsoft Office Outlook Hotmail Connector

De Microsoft Office Outlook Hotmail Connector is een 3.2MB bestand voor het Windows 7-besturingssysteem. De connector werkt met de volgende Microsoft-pakketten: Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2003, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office Outlook 2003 en Microsoft Office Outlook 2010 (32-bit).

Toegang tot en downloaden van Outlook Connector

Om de Outlook Connector Hotmail, Outlook dicht te downloaden als deze open en open internet browser van uw computer. Klik op de "Outlook Hotmail Connector - 32-bit" koppeling

(Microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=d9662d20-ad27-45a6-9184-f906dd63ddaa&displaylang=en) klik vervolgens op de "Download" knop. Klik op "Open" wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op "Run" wanneer u wordt gevraagd of u de software wilt draaien. Volg de aanwijzingen op het scherm om de aansluiting te installeren. Als u de 64-bits versie van de connector te downloaden, gaat u naar de onderkant van de "Outlook Hotmail Connector - 32-bit" pagina en klik op de "Outlook Hotmail Connector 64-bit" link en volg de instructies in dit sectie.

Configureren Hotmail en Outlook

Nadat de installatie is voltooid, opent u Outlook. De Outlook Connector's configuratiewizard wordt gestart. Vul uw Hotmail e-mailadres en wachtwoord in het "E-mail adres:" en "Password:" dozen. Voer uw naam in zoals u wilt dat deze verschijnen op e-mails in de "Naam:" box. Klik op "OK" om het account te accepteren. Je Hotmail-account zal verschijnen in Outlook "navigatievenster" met uw Hotmail e-mailadres, - [email protected] met de yourname die uw specifieke e-mailadres.