Hoe te gebruiken BCP Scripts

Het creëren van een script aan uw "bcp" commando's uit te voeren is handig als u meerdere tafels tegelijk te verwerken. "Bcp" is een hulpprogramma dat de in- of uitvoer van gegevens uit een Microsoft SQL Server 2000-database naar een gebruikersbestand. Een manier om een ​​script te maken is met een batch-bestand met één "bcp" commando per regel. Wanneer u het batch bestand uit te voeren zal het systeem de commando's na elkaar uit te voeren.

instructies

1 Open een teksteditor, zoals Windows Kladblok en een nieuw document te maken.

2 Typ een "bcp" command per regel in het bestand totdat u alle tabellen die u wilt verwerken met het script hebt geselecteerd. Een commando "bcp" volgt de algemene formaat van "bcp tabel_naam richting file_name opties." Zo importeert alle records uit een tekstbestand in een specifieke tabel door te typen:

bcp databasename.owner.mytable in "C: \ myfile.txt" -c -T

De "c" argument geeft aan dat het bestand door tabs gescheiden-tekst, met een record per regel. De "-T" argument geeft aan dat "BCP" nodig heeft om Windows-verificatie te gebruiken voor de database connectie. Exporteer de gegevens in plaats van importeren door vervanging van de "in" ruzie met "out."

3 Sla het bestand met een (.bat) bestand batch extensie.

4 Druk op de Windows Start-menu, typ "cmd" in het zoekvak en druk op de "Enter". Dit opent het venster "Command Prompt".

5 Navigeer naar de map met uw batch-bestand. Typt u de naam van het bestand en druk op de "Enter". Uw "bcp" script zal nu uit te voeren.