Hoe te Bedreiging voor interne validiteit testen

Hoe te Bedreiging voor interne validiteit testen


De interne validiteit van bestanden en andere informatie op uw computer thuis is altijd een risico tegen bedreigingen zoals spyware en virussen. de computer te testen om te zien of deze bedreigingen zijn actief op de computer maakt goed gevoel, waardoor je om te zien of corrigerende maatregelen moeten worden genomen. De Microsoft-programma's op uw computer kunt u testen op bedreigingen voor uw computer.

instructies

1 Druk op de "Start" menu-knop.

2 Druk op de "Alle Programma's" lijst en kies het programma "Windows Defender" uit de lijst die op het scherm verschijnt.

3 Druk op de knop "Pijl omlaag" naast de knop 'Scan' en kies de keuze die zegt: "Volledige scan." Voer uw computer wachtwoord in als hierom wordt gevraagd om de computer te testen op spyware en andere problemen.

Hints

  • Double-controleren van de resultaten met een ander gratis testing tool zoals AVG Free Antivirus of Avast Free Antivirus (zie bronnen) kan helpen om de Microsoft-programma heeft geen bedreigingen niet missen om de interne geldigheid van uw computer te waarborgen. Doe dit alleen maar om voorzichtig te zijn, of wanneer uw computer nog steeds vreemd handelt naar aanleiding van een scan.