Hoe maak je een object met CSS Hide

Cascading Style Sheets (CSS) hebben webdesigners nieuwe vaardigheden en meer controle over het uiterlijk van hun webpagina's gegeven. Eén van deze nieuwe vaardigheden is in staat om elementen te verbergen, zodat, in combinatie met een scripttaal zoals JavaScript, kunt u de illusie van animatie te geven. Er zijn drie manieren om een ​​object met CSS te verbergen: in-line stijlen, interne style sheets en externe style sheets. Ons voorbeeld zal u door de eerste twee en zal draaien rond een div (een label dat een divisie binnen een HTML of XHTML document wordt) met de inhoud "Hallo wereld".

instructies

Met behulp van een In-Line Style

1 Zoek de code voor het element dat u wilt verbergen. In dit geval is de code

Hallo Wereld.

2 Voeg de volgende code tussen het einde van de opening tag van het element, maar vóór het sluiten rechte haak.

style = "visibility: hidden;"

Dus, in ons voorbeeld, zou onze div geworden:

Hallo Wereld

Met behulp van een interne Style Sheet

3 Vind de tag in de code van uw webpagina. Het hoofd tag zou moeten zijn in de richting van de bovenkant van uw code.

4 Verplaats de taggen één regel omlaag. Indien de tag is gelegen op een lijn met andere code, verplaats het naar beneden zodat het op zijn eigen lijn en vervolgens te verplaatsen naar beneden nog een.

5 Voeg de volgende code op de lijn boven de label:

6 Zoek de code voor het element dat u wilt verbergen.

7 Voeg de volgende code tussen het einde van de opening tag van het element, maar vóór het sluiten rechte haak.

class = "onzichtbare"

Dus, in ons voorbeeld, zou onze div geworden:

Hallo Wereld

Hints

  • Gebruik in-line stijlen als u alleen wilt een element te verbergen.
  • Gebruik interne style sheets als u meer dan één element te verbergen. In dit geval zou u de class = "onzichtbare" attribuut voor ieder element je wilde verborgen te geven. Door dit te doen, kunt u andere CSS-tags toe te voegen aan de "onzichtbare" class elementen zonder deze te wijzigen op elk element, net aan de bovenkant van je document.
  • U kunt ook externe style sheets te gebruiken door de invoering van de code van binnen uw interne blad (dat wil zeggen, de markeringen ) In een apart document. Dan, in plaats van dat deze labels voor uw tag, zet: FILENAME.css is de bestandsnaam van het nieuwe blad bestand. Hierdoor kunt u hetzelfde blad te gebruiken voor een aantal pagina's, dat is geweldig als je wilt dezelfde stijlen te gebruiken in al uw pagina's!
  • Als u daadwerkelijk wilt verbergen een element in reactie op een gebruiker, u moet JavaScript, dat is buiten het bestek van deze handleiding te gebruiken.
  • Een kijker kan niet communiceren met een verborgen element terwijl het verborgen. De inhoud van een verborgen element niet alleen het zicht onttrokken, zijn ze in feite weg terwijl ze verborgen.

Hoe de Joomla Content Management Systeem installeren

Hoe vaak worden Go Daddy Error Logs bijgewerkt?