Hoe maak je Sparkle Effects met CSS

Hoe maak je Sparkle Effects met CSS


Met een geanimeerde Graphics Interchange Format-bestand en Cascading Style Sheets, heb je de mogelijkheid om te schitteren effecten op uw webpagina te maken. De GIF bevat digitaal, het verplaatsen van glitter en de CSS wijst de decoratie naar pagina-elementen. Zo kunt u de vonken toepassen om hyperlinks weer te geven of een levendige achtergrond op uw website. Gebruik een geanimeerde GIF-bestand en de tekst-editor programma van uw computer te schitteren effecten waar u liever te maken.

instructies

1 Meld u aan bij uw webhost-account en upload uw geanimeerde GIF-bestand naar dezelfde map of directory waar je andere website bestanden zich bevinden. Noteer het URL-bestand adres na de upload - bijvoorbeeld http://www.yoursite.com/images/sparkle.gif. Als u niet beschikt over een host-account hebt, richt je browser om een ​​gratis online file gastheer, zoals Dropper bestand of Data File Host, volg de aanwijzingen om de schittering GIF te uploaden en noteer de URL na het proces is voltooid.

2 Start uw tekst-editor programma en de website document waar u wilt schitteren effecten te openen. Plaats de cursor vóór het einde </ head> element aan de bovenkant en typ de volgende CSS code:
<Style type = "text / css">

</ Style>

3 Voer een HTML-element tussen de stijl labels te bepalen waar u de glitter animatie toe te passen op uw pagina. Bijvoorbeeld, type "a" voor koppelingen, "p" voor de leden of "body" voor de hele pagina. Voer een paar accolades na de vermelding als volgt:
<Style type = "text / css">
body {}
</ Style>

4 Type "background-image: url ( 'URL File Address');" tussen de accolades en vervang de "URL File Address" entry met het adres van uw geanimeerde GIF-bestand. Illustreren:
body {background-image: url ( 'http://www.yoursite.com/images/sparkle.gif'); }

5 Sla het bestand en een voorbeeld in een browser. Als u klaar bent, upload uw document naar het web gastheer voor de schittering effecten te publiceren.

Hints

  • U kunt maken gratis schitteren beelden op geanimeerde GIF maker websites zoals Glitterizer, Webestools en Glitterboo. Volg de aanwijzingen op de site om een ​​foto te maken en download de geanimeerde GIF op uw computer.