Hoe bewaar ik een foto uit Photobucket op mijn iMac?

Hoe bewaar ik een foto uit Photobucket op mijn iMac?


Photobucket is een van de meest populaire image hosting sites op het internet, dus je zult waarschijnlijk willen weten hoe u afbeeldingen van daar op te slaan op uw computer. Hier is hoe het te doen op een iMac met Mac OS X en de Safari-webbrowser.

De Drag and Drop

U kunt een afbeelding van Photobucket te redden door te gaan naar de pagina met de afbeelding die u wilt opslaan in Safari te klikken en te houden op het beeld en te slepen naar uw bureaublad of een andere map. Het nadeel van deze methode is dat je een grote versie van de afbeelding niet kan krijgen, maar het is gemakkelijk en snel. U kunt deze methode ook te gebruiken op vrijwel elke afbeelding die u online te vinden.

Het menu dropdown

Als u de hoogste kwaliteit versie van de afbeelding wilt, ga naar de foto's pagina in Safari en zet de cursor over de afbeelding. Een bar met menu's en andere opties zal verschijnen over de foto aan de bovenkant. Zet de cursor op "Download" en klik op "image High-res." Deze methode werkt op elke webbrowser en het besturingssysteem.