Hoe maak je een proxy website maken

Proxy websites behouden anonimiteit bij het zoeken op het internet. Vanwege hun populariteit, het creëren en onderhouden van een proxy website kan lucratief zijn, vooral als u advertenties uit te voeren of te verwijzen gebruikers naar specifieke sites u filialen van. Of je doet het voor de winst, het onderhoud van uw eigen proxy-site zorgt ervoor dat u (of uw klanten) hebben toegang tot een ongecensureerd internet.

instructies

1 Zoek een website host en en de domeinnaam. Gratis hosting is beschikbaar op vele websites op het internet, en is een goede optie als je op een budget. Proxy websites vereisen uw eigen dedicated server, hoewel, die met ingang van oktober 2010, kost ongeveer $ 70 tot $ 100. Dit komt omdat proxy websites zijn resource-intensieve en vereisen grote hoeveelheden bandbreedte en RAM. Domeinnamen vereisen een minimale investering van $ 1 per oktober 2010, maar gratis subdomeinen zijn ook beschikbaar (en routinematig aanbevolen door de gratis hosting bedrijven).

2 Verwerven van een programma FTP (File Transfer Protocol), als je niet al een hebt. Een FTP-programma stelt u in staat om bestanden van de harde schijf van uw computer naar de externe server die u ofwel betalen voor of het krijgen gratis.

3 Download GlypeProxy (zie bronnen) of een vergelijkbaar script. GlypeProxy is een van de meest gebruikte proxy scripts, en zorgt voor een één-klik installatie van een proxy website, als het script al is gemaakt, en het installeren van het in uw eigen server is het enige wat nodig is voor uw site te kunnen reroute inkomende verzoeken.

4 Installeer je proxy script in de root van uw website met behulp van uw FTP-programma. Open gewoon uw FTP-programma en in het login-gegevens verstrekt door uw gastheer te vullen en upload alles wat map die u wilt uw proxy-site te worden benaderd vanuit, zoals "www.mysite.com" of "www.mysite.com/proxy ". Na deze, toegang krijgen tot uw admin panel door te wijzen uw browser naar de map op uw webserver waar uw proxy is, en het toevoegen van "/admin.php" (zonder aanhalingstekens).

Hints

  • Hoewel proxies in potentie een veel bandbreedte en middelen kan eisen, mag u niet wilt direct naar het dedicated hosting, maar in plaats daarvan de opbouw van de populariteit van uw proxy met behulp van een gratis host.
  • Bij het kiezen van een domeinnaam (of subdomein), vermijd het gebruik van woorden als "proxy." Hoewel populair in het verleden, kan het nu schadelijk zijn bij het verkrijgen van de zoekmachine rankings.