Hoe het opzetten van een FTP-site

Een FTP-site kunt u documenten en bestanden delen via het internet met geautoriseerde gebruikers. Het opzetten van een FTP-site, zodat iedere gebruiker kan toegang krijgen tot documenten in zijn thuismap. Het maakt het makkelijker te vinden, beheren en delen van bestanden.

instructies

1 Klik op de knop "Start". Open "Control Panel" en "Programma's toevoegen of verwijderen." Kies "Add / Remove Windows-onderdelen." Vink het vakje naast de Application Server. Klik op de knop 'Details'.

2 Selecteer "Internet Information Services (IIS)." Kies de "Details" knop en dan "File Transfer Protocol (FTP) service. Klik op" OK "en volg de aanwijzingen om de FTP-service te installeren.

3 Open "Internet Information Services Manager" onder "Systeembeheer." Klik rechts op de FTP-sites node. Kies "Nieuw" en "FTP-site." Klik op 'Volgende'.

4 Typ een beschrijving van de site. Klik op "Next" en een IP-adres toe te wijzen. Klik op 'Volgende'. Selecteer "Niet Isoleer gebruikers." Klik op "Next" en voer het pad naar de map voor de site. Geven gebruikers lees toegang en klik op "Next" en vervolgens "Finish."

5 Ga naar "Computerbeheer." Onder "Lokale gebruikers en groepen" maak een account voor iedere gebruiker die toegang krijgen tot de FTP-site.

6 Open de standaard FTP-map. Maak een map voor elke gebruiker. De naam van de map moet hetzelfde zijn als de gebruikersnaam zijn. Klik met de rechtermuisknop elke map en klik op het tabblad "Delen". Verwijder de groep "Iedereen" en verander het systeem account toegangscontrole tot "Vol." Voeg de gebruiker die toegang krijgen tot die map. Voeg de gebruiker en geef hem volledige controle.

7 Beweeg je muis naar "Configuratiescherm", "Systeembeheer" "Computer Management." Open "Lokale gebruikers en groepen." Klik op "Gebruikers". Klik met de rechtermuisknop de gebruikersnaam en selecteer 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Profile", en typ in de map van de gebruiker in de FTP-map onder "Lokaal pad."