Hoe het opzetten van een nieuwe AT & amp; T-account op de iPad

Hoe het opzetten van een nieuwe AT & amp; T-account op de iPad


De Wi-Fi + 3G-versie van de iPad is in staat om verbinding met het internet met behulp van AT & amp; T & # 039; s 3G mobiele netwerk in aanvulling op de Wi-Fi-netwerken. T & # 039;; Voordat u AT & amp kan gebruiken en datanetwerk op het web surfen, zult u echter eerst het opzetten van een data-account met AT & amp; T specifiek voor uw iPad. U kunt het opzetten van een nieuwe AT & amp; T-account op de iPad zelf in een paar minuten.

instructies

1 Tik op het pictogram 'Instellingen' op uw iPad naar het menu Instellingen te lanceren.

2 Tik op de zinsnede "Mobiele Data" aan de linkerkant van het scherm en tik vervolgens op 'Toon account' op de pagina die wordt geladen aan de rechterkant.

3 Vul de gevraagde gegevens zoals uw naam, telefoonnummer en e-mailadres op de pagina die zich laadt op uw scherm. U zal ook worden gevraagd om een ​​data-abonnement voor uw iPad en voer creditcardgegevens in rekening worden gebracht voor uw gegevens aankoop te selecteren.

4 Lees de servicevoorwaarden wanneer ze verschijnen en klik vervolgens op de "Akkoord" knop als u akkoord gaat met AT & amp; voorwaarden van de dienst s voor zijn data-abonnement; T & # 039.

5 Klik op 'Verzenden' om de aankoop van uw iPad data-abonnement af te ronden. De aankoop van uw data-abonnement kan een paar minuten duren. Een melding verschijnt op het scherm wanneer uw account te activeren en je & # 039 is voltooid; re in staat om het internet te gebruiken op uw iPad.