HP 9100 All in One Print Problems

Veel problemen kunnen optreden met de computer printers en dit is hetzelfde voor de HP 9100 All in One Printer. Los meerdere oplossingen waarbij vastgelopen papier, inkt fouten en andere functies die de printer gebruikt.

Functie

Als er een printer probleem optreedt, verschijnt er een foutmelding op het LCD-scherm. De korte verklaring leidt u op een snelle richting naar oplossingen.

types

De meest voorkomende problemen die zich voordoen zijn vastgelopen papier, netwerkverbinding kwesties, printer deuren open gelaten en de inkt bijna op problemen.

Preventie / Solution

Tenzij er een storing of een gedeelte ontbreekt, kunt u de meeste van de fouten te wissen en te repareren door simpelweg los te koppelen en weer aan in de printer. Geef de printer voldoende tijd om op te warmen en de foutmelding zal worden gegaan.

Waarschuwing

"Kritische Foutmeldingen" zijn de ergste problemen voor de printer en zal op de printer als "Device Failure" fouten verschijnen. Haal de stekker van de machine om verdere schade te voorkomen en neem contact op met HP voor service op de printer.

overwegingen

Handhaaf een minimale printer problemen door het houden van het apparaat in topconditie. Bestuif de printer om de paar weken, het reinigen van de printkoppen om de andere week en voer eenvoudige test prints te houden van de cartridge baai is in goede staat.