Hoe maak je een Palette 5,0 baby Lock Problemen

Hoe maak je een Palette 5,0 baby Lock Problemen


Baby Lock Palette 5.0 is software die wordt gebruikt voor Baby Lock naai- en borduurmachines. Als je problemen hebt met het programma, en het is niet correct wordt uitgevoerd, is het waarschijnlijk omdat er updates die moeten worden geïnstalleerd. Als een programma niet volledig door de meest updates, kan deze niet uitgevoerd naar beste vermogen. Door het updaten van uw software, kunt u fouten in niet-naai-onderdelen, disfunctionele sleutels vast te stellen, en te versnellen laadtijden.

instructies

1 Maak een tijdelijke map op uw computer naar het gedownloade update bestand in op te slaan. Noem het bestand van de baby Lock-update, of iets wat je kunt onthouden.

2 Download de nieuwste Palette-update.

3 Koppel de baby Lock USB-kaartlezer van uw computer, als het gebeurt te worden aangesloten, en klik op "run" op het scherm downloaden. Selecteer de bestandsnaam die u crated voor Baby Lock, en klik op "ok".

4 Volg de update-instructies als de update downloads tot het klaar is. Sluit de USB terug in uw computer. De wizard Hardware wordt automatisch gestart.

5 Selecteer de optie die u toelaat om de update-bestand dat u hebt opgeslagen te vinden. Klik op "next" nadat u uw nieuw bestand hebt geselecteerd. De update wordt automatisch uploaden naar uw baby Lock USB. Steek de USB-stick in de machine uit te werken alle bugs.

Hints

  • Als u nog steeds problemen met de baby Lock programma, contact opnemen met het bedrijf de support afdeling.