Hoe de Wires houden Neat bij het bouwen van een aangepaste computer

Hoe de Wires houden Neat bij het bouwen van een aangepaste computer


Wanneer u een aangepaste computer te bouwen, heb je meer vrijheid met uw systeemspecificaties en de hardware die u kiest. Kabelmanagement is een belangrijke stap wanneer u een aangepaste computer voor esthetische en de prestaties te verbeteren op te bouwen. Zoals Devhardware.com wijst erop, met een goede draad beheer in uw computer zaak ziet er goed uit en kan het koelen van uw computer te verbeteren door het verhogen van de efficiƫntie van uw fans. Managed draden mogelijk fans aan de binnenkant van uw computer geval koeler te houden, het verstrekken van cruciaal luchtstroom naar de warmte producerende onderdelen van uw computer, zoals de processor en videokaart.

instructies

1 Verwijder de schroeven waarmee de zijpanelen zijn plaats te houden. Verwijder beide zijpanelen van de computer. Voor de beste draad management, heeft u toegang tot het paneel achter het moederbord van de computer nodig.

2 Groep uw computer draden in kleine groepen. Kies de combinatie type, locatie of lengte in de computer zaak. Gebruik kabelbinders om de draad groepen aan elkaar te bevestigen. Plaats een kabelbinder langs om de paar centimeters van de computer draden aan de draden stevig met elkaar verbonden te houden.

3 Leid de kabels in de computer. Bij het kiezen van het pad van de draden ', houd de draden uit de buurt van uw computer fans. Computer fans kunnen gemakkelijk te snijden een computer draad of verstrikt raken met de draad. Dit kan zowel de ventilator en de draad beschadigen.

4 Gebruik kabelbinders om de draden veilig langs het frame van uw computer zaak. De meeste computer gevallen hebben verschillende plaatsen om eenvoudig te beveiligen een draad met behulp van een eenvoudige kabelbinder.

5 Verzamel overtollige kabellengte van lange kabels en draden en voer het overtollige achter paneel van het moederbord. TechwareLabs.com stelt voor het gebruik van extra kabelbinders aan draden achter paneel van het moederbord veilig te stellen, zodat de draden niet terug in de behuizing glijden.

6 Controleer alle computerdraden te verzekeren de draden zijn verbonden met de voeding of moederbord. Plaats de zijpanelen van de computer op en draai de schroeven waarmee de zijpanelen vast te zetten.

Hints

  • Om de esthetische kwaliteit van de binnenkant van uw zaak te verbeteren, kunt u de kabel hoezen gebruiken om uw draden en kabels wikkel in beschermende of decoratieve bekledingen.