Wat is het verschil tussen een nieuwe en gerenoveerde Computer System?

Wat is het verschil tussen een nieuwe en gerenoveerde Computer System?


Een opgeknapte computer kan een goede manier om wat geld te besparen wanneer het tijd om te upgraden komt of uw huishouden gewoon behoefte aan een andere computer. Primair, het verschil tussen de twee is dat is gebruikt en andere niet.

Garantie

Een nieuwe computer wordt geleverd met een garantie van overal van een fabrikant van dertig dagen tot een jaar en is vaak beschikbaar met een optionele verlengde garantie contract te delen of de gehele computer te vervangen, in het geval van een storing. Een gerenoveerd computer komt meestal met garantie een veel kortere fabrikant en je zou in staat zijn om een ​​verlengde garantie kopen.

Prijs

Gebruikte goederen zijn altijd goedkoper dan nieuwe. Een opgeknapte computer zal altijd goedkoper dan een identieke nieuwe model. Dit is goed voor je, als je er een kunt vinden. Sommige bedrijven niet hun opgeknapte computers te verkopen aan het publiek en zal in plaats daarvan gebruiken ze om garantieclaims op nieuwe computers moeten ze vervangen onder garantie te voldoen.

Staat

De onderdelen die zijn vervangen in een gerenoveerd computer zijn nieuw, maar dat betekent niet dat alles wat er gebeurd met die computer heeft schade die later zal verschijnen veroorzaken. Dit is het grootste nadeel van het kopen van een gerenoveerd computer en het beste geval voor de aanschaf van een uitgebreide garantie.