Hoe je links toevoegen aan een Bluehost Website

Bluehost biedt hosting en persoonlijke websites voor bedrijven. Hun hosting functies omvatten onbeperkte opslagruimte, een drag and drop site builder, gratis domeinnaam en onbeperkt e-mail forwarding, autoresponders, add-on domeinen, geparkeerde domeinen en subdomeinen. PageWizard Site Builder is opgenomen in de Bluehost bedieningspaneel voor klanten die willen een website te maken, maar niet vertrouwd zijn met web page design. Het kan ook helpen om links naar uw Bluehost website toe te voegen.

instructies

Opening Bluehost Webpagina

1 Log in om je Bluehost control panel en ga naar de "PageWizard Site Builder" in de software / diensten sectie.

2 Hit "Annuleren" op de prompt.

3 Open de Bluehost web pagina die u wilt links toe te voegen aan door te kiezen voor "> Bestand openen."

Hoe te Link toevoegen aan Menu's in Bluehost

4 Voeg een link naar een menu door het selecteren van "Invoegen> Links." Voeg de eerste knop voor uw menu onder "Link Text" in het tekstvak en typ het bestand of de website naam onder "Destination URL."

5 Voeg extra knoppen voor uw menu door het selecteren van de "Add Link" knop. Herschikken uw menuknoppen door te klikken op de "herschikken" knop. Klik op en sleep deze naar de gewenste volgorde opkomen en klik op "OK."

6 Kies de navigatie-stijl die u wilt maken: horizontaal of verticaal. Kies een kleur voor de achtergrond koppeling en de tekst door te klikken op de kleur picker. Selecteer de mouseover functies voor de achtergrond en tekst kleuren uit de kleurenkiezer.

7 Voeg geavanceerde functies om uw navigatie-menu door op de knop "Advanced Menu Properties". Kies de breedte, hoogte, afstand en opvulling voor uw menu koppelingen, evenals het lettertype, de grootte en tekstformaat (vet, cursief en onderstrepen.) Selecteer de rand grootte en mouseover grens eigenschappen.

8 Hit 'Verzenden naar Workspace' als u klaar bent.

Hoe kan ik toevoegen Link naar tekst in Bluehost

9 Maak een tekstlink door het selecteren van "Invoegen> Tekst" in het menu. In het pad venster tekst, typt u uw tekst link en klik op "Insert Text" als je klaar bent.

10 Sleep de tekst naar de juiste locatie binnen uw Bluehost webpagina. Klik met de rechtermuisknop op en kies "Koppeling toevoegen." Typ het webadres van de pagina of het bestand waarnaar u wilt koppelen (precies zoals het lijkt bij de 'www').

11 Plaats een vinkje naast "Onderstreep De Link" en / of "Openen in nieuw venster 'om de opties te accepteren en klik op" OK. "

Hoe kan ik toevoegen E-mail Link naar tekst in Bluehost

12 Maak een email-verbinding door met de rechtermuisknop te klikken op de tekst waarop u een link toe te voegen en te kiezen voor "toevoegen Mailto."

13 Typ het e-mailadres in het "mailto" in.

14 Plaats een vinkje bij "Onderstreep het mailto" om de link te onderstrepen en klik op "OK."

Hoe te Link toevoegen aan afbeeldingen in Bluehost

15 Voeg een link naar een afbeelding in uw Bluehost webpagina door rechts te klikken op de afbeelding op uw pagina.

16 Selecteer de optie "Add Link" en typ het webadres van de koppeling precies zoals het lijkt, met de www.

17 Voeg een e-mail link toe door rechts te klikken op het beeld en het selecteren van de optie "Add Mailto" en het typen van het e-mailadres op de prompt.

18 Opslaan of hernoemen uw dossier door te kiezen voor "File> Save" of "Bestand> Opslaan als."

Hints

  • Links zijn hoofdlettergevoelig. Je moet ze precies typt zoals ze voor hen om goed in PageWizard werken voor Bluehost.