Hoe kan ik iemand die niet op Facebook, maar maakte een reactie op mijn pagina vinden?

U kunt follow-up met een voormalig Facebook gebruiker die een reactie op je pagina gemaakt om extra feedback of verduidelijking van de reactie liet hij voordat hij zijn Facebook-account gesloten. Zijn naam niet meer te zien zijn als een link betekent niet zeker dat hij geen Facebook helemaal niet meer hoeft te gebruiken, maar dat hij nu kan gebruik maken van een ander account.

instructies

1 Voer de volledige naam die naast geeft aan de opmerking van de persoon in het vakje "Search" op de top van Facebook. Hit "Enter."

2 Blader door de lijst met resultaten die komt om te zien of overeenkomen met de persoon die heeft gereageerd op uw pagina. Klik op 'Toevoegen als vriend' naast degene die doet, indien van toepassing te doen.

3 Stuur een bericht via de Facebook News Feed met de vraag of iemand weet de beste manier om het bezit komen van een persoon die niet opnieuw wordt geregistreerd voor Facebook te krijgen. Als iemand op uw pagina of profiel heeft gereageerd, was hij een fan of vriend van jou - en het is waarschijnlijk dat u bent niet de enige die binnen uw netwerk die hem kent.