Hoe kan ik Sluit een Apple 20 Display om twee computers

Hoe kan ik Sluit een Apple 20 Display om twee computers


Er zijn omstandigheden waarin je moet in staat zijn om twee computers aan te sluiten op een monitor. Het kan zijn dat je alleen maar hoeft te worden het bedienen van een computer op een moment, of dat u werkt met verschillende besturingssystemen op de twee machines. De Apple 20 inch scherm kan worden gebruikt als de monitor op beide computers te ondersteunen door het volgen van een aantal eenvoudige stappen en het kiezen van de juiste hardware.

instructies

Verbind de twee computers

1 Zorg ervoor dat beide computers zijn uitgeschakeld met de stroomkabels aangesloten.

2 Sluit de twee-monitor kabels van de computers in de "Input" connectors op de monitor switch. Zorg ervoor dat u het etiket waarop de computer is ingesteld op elke poort.

3 Steek de stekker van de monitor in de "Output" poort op de monitor switch.

4 Sluit de macht om beide computers en de monitor en de machines op te starten. Je moet in staat zijn om over te schakelen welke computer wordt weergegeven op het scherm door de schakelaar van de ene plaats naar de andere.

Hints

  • Als u wilt een monitor te gebruiken voor twee computers is dit misschien ook vinden het handig dat u kunt een muis en een toetsenbord ook gebruiken. Al deze items (toetsenbord, monitor en muis) kunnen allemaal worden aangesloten op meerdere computers met een KVM-switch.
  • Zorg ervoor dat de monitor schakelaar die u kiest en de extra beeldschermkabels zijn voor DVI-aansluitingen. De Apple 20 "scherm maakt gebruik van dit type verbinding.