Hoe maak je een hyperlink code

Hoe maak je een hyperlink code


Hyperlinks zijn HTML-codes die u in staat stellen om bezoekers van de site om te leiden naar een andere site, of naar een locatie binnen uw site. U kunt ook invoegen bladwijzers of pluggen in uw webpagina's. Hyperlinks zijn gemaakt met de HTML "<a>" element. Code van uw webpagina's met hyperlinks naar uw bezoekers van de site een nuttig resource site, of de navigatie binnen uw site pagina's mogelijk te maken.

instructies

1 Open uw HTML-document in een tekst- of HTML-editor.

2 Typ het begin "<a>" tag en omvatten de "href" attribuut met de URL van uw bestemming pagina als een waarde. Typ de tekst die u wilt dat de bezoeker te zien en steek het einde "</a>" tag.

<a href="http://www.google.com" target="_blank"> Google </a>

Gebruik een target attribuut van "_blank" om de bestemming te pagina te openen in een nieuw of een leeg venster wanneer omgeleid uw bezoeker naar een andere site, zodat uw site en zal open blijven.

3 Typ de "naam" attribuut in de "<a>" element om een ​​bladwijzer te maken. Bijvoorbeeld, rond een document kop met "<a name="gotop"> eerste titel </a>."

4 Typ "<a href="gotop"> Top </a>" naar een link die, wanneer erop wordt geklikt, zal uw gebruikersnaam terug te nemen naar "gotop" positie te creëren. Dit is handig voor webpagina's die een lange lengte verplaatsen.